Ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας η απαλλαγή επαγγελματιών από τα τέλη
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Από τα τέλη καθαριότητας, φωτισμού, τραπεζοκαθισμάτων
News Room15 Απριλίου 20200
ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ MAGICFOCUS-18
Από τα τέλη καθαριότητας, φωτισμού, τραπεζοκαθισμάτων

Την απαλλαγή των επιχειρήσεων, που βρίσκονται σε αναστολή αλλά και όσων πλήττονται, από τα τέλη καθαριότητας, φωτισμού αλλά και της χρήσης των κοινόχρηστων χώρων, αποφάσισε ομόφωνα σήμερα το Δ.Σ. Πρέβεζας στη συνεδρίασή του, με τηλεδιάσκεψη.

Είναι μια κίνηση η οποία αποσκοπεί στη στήριξη των επιχειρήσεων, την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, που έχουν υποστεί πραγματικά μεγάλη οικονομική ζημιά.

Αυτό ήταν άλλωστε κάτι που είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει, στο PrevezaNews πριν από δέκα μέρες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο κ. Γεωργάκος, είχε πει μεταξύ άλλων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση:

«Θα υπάρχει απαλλαγή των επιχειρήσεων, για το διάστημα αυτό, στην πληρωμή των τελών για τα τραπεζοκαθίσματα, ενοίκια, δημοτικά τέλη και τέλη καθαριότητας αλλά και για τα τροφεία των παιδικών σταθμών. Θα έχουμε την απαλλαγή όλων των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί, είτε είναι στην παραλία, μέσω λιμενικού ταμείου, είτε στις άλλες περιοχές».

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 15 Απριλίου 2020 22:01:43 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares