Σχετικά με

PrevezaNews.gr

Σχετικά μ’ εμάς

Το prevezanews.gr αποτελεί ενημερωτική ιστοσελίδα για τo Νομό Πρέβεζας, την Ήπειρο με επίκεντρο τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της Περιφέρειας Ηπείρου και όχι μόνο.

Πρόκειται για μια ιδέα που υλοποιήθηκε καθώς ήθελε να συμπεριλάβει μέσα σε μια ιστοσελίδα τόσο τα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά αλλά και τις απλές καθημερινές εικόνες.

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να μεταφέρουμε τον παλμό των γεγονότων και τα όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή κάθε στιγμή.

Έγκυρα, Άμεσα και με ΣαφήνειαΜέλος του


Ανεξάρτητο

Το prevezanews.gr είναι η ειδησεογραφική ηλεκτρονική εφημερίδα απαλλαγμένη από πολιτικές και κάθε άλλου είδους σκοπιμότητες

Έγκυρο

Σκοπός μας η μεταφορά των γεγονότων όπως ακριβώς συμβαίνουν

Άμεσο

Προσπαθούμε να βρισκόμαστε παντού και να μεταφέρουμε ότι συμβαίνει μέσα από εικόνες

Οι Διαφημιστικές μας Υπηρεσίες

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το prevezanews.gr προκειμένου να σχεδιάσουμε μαζί την καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας στην ιστοσελίδα μας.

Γιατί για εμάς αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

Βασικό μας μέλημα να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.Γίνε μέρος της παρέας μας

Και επειδή η είδηση μπορεί να είναι δίπλα σου, γίνε και εσύ ρεπόρτερ του prevezanews.gr στέλνοντας την δική σου είδηση και φωτογραφίες.
Ό,τι πιστεύεις πως είναι ενδιαφέρον.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη σύνταξη του prevezanews.gr χρησιμοποιώντας την φόρμα


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας