Γιώργος Σαριάνογλου Aντιδήμαρχος Δ.Ε Zαλόγγου: “Οι Δημότες Πρέβεζας αξίζουν την αλήθεια και όχι κινδυνολογίες- Μην τους τρομοκρατείτε”

Ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ζαλόγγου, Γιώργου Σαριάνογλου
δημοτικο συμβουλιο (11)
News Room24 Ιουνίου, 2023 19:280
Ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ζαλόγγου, Γιώργου Σαριάνογλου

Και η αντιπαράθεση είναι συστατικό της δημοκρατίας όταν υπάρχουν επιχειρήματα. Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα τότε ο κίνδυνος να οδηγηθούν ορισμένοι σε επικίνδυνους ατραπούς είναι ορατός. Πήγε υποψήφιος και φωτογραφήθηκε σε δεξαμενή και έκανε μάλιστα και εκτενές σχόλιο στο διαδίκτυο.

Η ημιμάθεια σε πολλές περιπτώσεις είναι χειρότερη της αμάθειας. Πήγε φωτογραφήθηκε αλλά δεν γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη δεξαμενή που φωτογραφήθηκε, δεν υφίσταται, δεν λειτουργεί. Δεν ήξερε; Δεν ρώταγε;

Ο Δήμος Πρέβεζας στον τομέα της ύδρευσης κάνει μια μεγάλη προσπάθεια που όμοιά της δεν είχε γίνει επί πολλά έτη. Ο Δήμος Πρέβεζας βγάζει στο φως τυχόν προβλήματα και σπεύδει με τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΠ αλλά και του δήμου να δώσει λύσεις.

Οι Δημότες Πρέβεζας αξίζουν την αλήθεια και όχι κινδυνολογίες- Μην τους τρομοκρατείτε λέγοντάς τους για δεξαμενές που δεν είναι καν σε λειτουργία. Μην αποπροσανατολίζετε την κοινή γνώμη με επιχειρήματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Και καλά ο υποψήφιος δεν ήξερε, δεν γνώριζε, δεν βρέθηκε τουλάχιστον ένας Χριστιανός να του εξηγήσει ότι η συγκεκριμένη δεξαμενή που φωτογραφήθηκε δεν είναι σε λειτουργία;

Κρίμα για τον υποψήφιο, νόμιζε ότι θα έβρισκε Λαβράκι, αλλά τελικά εκτέθηκε ο ίδιος!

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 24 Ιουνίου 2023 19:28:24 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας