Στον Αγιασμό της Ακαδημίας ο Δήμαρχος Ιωαννίνων

Ο κ. Ελισάφ απευθυνόμενος στα παιδιά ανέφερε ότι η τήρηση των μέτρων είναι δύσκολη όμως είναι απαραίτητη για την προστασία όλων
PREVEZANEWS-F-550
News Room13 Σεπτεμβρίου, 2021 12:580
Ο κ. Ελισάφ απευθυνόμενος στα παιδιά ανέφερε ότι η τήρηση των μέτρων είναι δύσκολη όμως είναι απαραίτητη για την προστασία όλων

Τις ευχές του σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έδωσε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή του Αγιασμού που έγινε στο συγκρότημα της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος ενώ μεταξύ άλλων παρέστη ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

«Το ξεκίνημα της φετινής σχολικής χρονιάς γίνεται και πάλι σε πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες. Ευχή και ελπίδα όλων μας η χρονιά να κυλήσει ήρεμα και να μην χρειαστεί επιστροφή στο σπίτι και μέθοδος τηλεκπαίδευσης. Γιατί η τελευταία μπορεί να προσφέρει γνώση όμως στερεί τη συνύπαρξη, τον διάλογο, το παιχνίδι και την χαρά της σχολικής αυλής» ανέφερε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Ο κ. Ελισάφ απευθυνόμενος στα παιδιά ανέφερε ότι η τήρηση των μέτρων είναι δύσκολη όμως είναι απαραίτητη για την προστασία όλων.

«Εύχομαι στους μαθητές να αξιοποιήσουν αυτή τη χρονιά για να συλλέξουν γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν.

Στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι καλή επιτυχία στον απαιτητικό ρόλο που διαδραματίζουν με στόχο την πρόοδο των μαθητών τους και στους γονείς καλή δύναμη και με αυτή να βοηθήσουν στην πρόοδο των παιδιών τους» υπογράμμισε.

Ο κ. Ελισάφ ανέφερε ότι ο Δήμος έχει προχωρήσει σε μία σειρά εκτεταμένων παρεμβάσεων σε όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής. Παράλληλα, με τις υπηρεσίες του, είναι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει όποιο πρόβλημα προκύψει ενώ έχει μεριμνήσει να βρίσκονται έγκαιρα στις θέσεις τους οι σχολικές καθαρίστριες.

Δ.Τ.

 

Τελευταία ενημέρωση 13 Σεπτεμβρίου 2021 12:58:49 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας