Με δημοτικούς πόρους ελαστικοσυνθετικά δάπεδα σε σχολεία της Άρτας

Χρ. Τσιρογιάννης: «23 αυλές σχολείων αναβαθμίζονται»
ΤΑΠΗΤΑΣ-ΓΗΠΕΔΟ-ΣΧΟΛΕΙΟ-ΑΡΤΑ
News Room16 Σεπτεμβρίου, 2021 20:080
Χρ. Τσιρογιάννης: «23 αυλές σχολείων αναβαθμίζονται»

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες επισκευής και συντήρησης σχολικών συγκροτημάτων, που υλοποιεί ο Δήμος Αρταίων για πιο όμορφα, πιο λειτουργικά και πιο ασφαλή σχολεία, για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Υπό την επίβλεψη των ανθρώπων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και με χρηματοδότηση από δημοτικούς πόρους, αυτό το διάστημα σε διάφορα σχολεία του Δήμου εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης ελαστικοσυνθετικού δαπέδου (γήπεδο μπάσκετ) με υπόστρωμα, για την καλύτερη άθληση των παιδιών στους αύλειους χώρους των σχολείων.

Κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα σχολεία ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης,  συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Σφήκα, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Χριστόφορο Σιαφάκα  και υπηρεσιακά στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου,  ανέφερε χαρακτηριστικά  «Ένας είναι ο στόχος μας: Θέλουμε σχολεία ασφαλή και λειτουργικά και γι’ αυτό δουλεύουμε. Θέλουμε τις αυλές όλων των σχολείων μας γεμάτες ζωή,  πρωί και απόγευμα ως χώρους αθλητισμού ».

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις είναι τμήμα μιας ευρύτερης εργολαβίας προϋπολογισμού 444.300 ευρώ με χρηματοδότηση από δημοτικούς πόρους. Τα σχολικά συγκροτήματα που θα πραγματοποιηθούν ανάλογες παρεμβάσεις είναι τα εξής, 2ο Γυμνάσιο Άρτας, 4ο Λύκειο Άρτας, 5ο Δημοτικό Άρτας, 2ο Δημοτικό Άρτας, 8ο Δημοτικό Άρτας, 6ο Δημοτικό Άρτας, Δημοτικό Ανέζας, Δημοτικό Ελεούσας, Δημοτικό Καλαμιά, Δημοτικό Αγιόυ Σπυρίδωνα, Δημοτικό  Βλαχέρνας, Δημοτικό Κεραμάτες, Δημοτικό Χανοπούλου, Δημοτικό Καλογερικού, Δημοτικό Καλοβάτου, Δημοτικό Ράχης, Δημοτικό Πολυδρόσου, 3ο Δημοτικό Άρτας, 9ο Δημοτικό Άρτας, 1ο Δημοτικό Άρτας, Δημοτικό Αμμότοπου, Δημοτικό Αγίων Αναργύρων, Δημοτικό Χαλκιάδων.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Σεπτεμβρίου 2021 20:08:00 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας