Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή των υποδομών στο ΣΜΑ Πρέβεζας

News Room22 Ιουνίου 20230
352798799_10224018454469613_5607274514571146132_n

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή των υποδομών στο ΣΜΑ Πρέβεζας.

Με το τέλος του έργου, και την παράδοση του εξοπλισμού θα μπει και αυτός σε λειτουργία και θα ολοκληρωθεί όλο το δίκτυο.
Μεγάλο όφελος για τους Δήμους της Ηπείρου.

Με την καλή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων υπάρχει πάντα αποτέλεσμα αναφέρει ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και Δήμαρχος Ζηρού, Νίκος Καλαντζής.

Με την ολοκλήρωση του Σταθμού Μεταφόρτωσης ο Δήμος Πρέβεζας θα πετύχει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων προς το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στο Ελευθεροχώρι Ιωαννίνων.

Υπεύθυνος υλοποίησης του έργου και φορέας χρηματοδότησής είναι ο Αναγκαστικός Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 22 Ιουνίου 2023 15:21:24 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares