Δήμος Πάργας : Κλίμα ενότητας και ενθουσιασμού στην πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο”

News Room5 Σεπτεμβρίου 20230
ΓΚΟΥΜΑΣ ΗΡΩΔΕΙΟ

Μέσα σε κλίμα ενότητας και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, η πρώτη συγκέντρωση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο” για τον Δήμο Πάργας, με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αχιλλέα Γκούμα.
Στην συγκέντρωση, όπου παρευρέθηκαν σύσσωμοι οι υποψήφιοι της παράταξης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας έθεσε την στρατηγική του συνδυασμού για την προεκλογική περίοδο.

“Σκοπός μας είναι ένας, σκοπός μας είναι να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας, να αλλάξουμε το μέλλον των παιδιών μας. Σκοπός μας σε αυτή την προεκλογική περίοδο είναι να αναδείξουμε τα προβλήματα του τόπου μας και τις λύσεις που θα προσπαθήσουμε να δώσουμε. Το βάρος πέφτει σε όλους μας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Γκούμας και ζήτησε από όλους τους υποψηφίους να διατηρήσουν ένα κλίμα ομόνοιας, χωρίς προσωπικές επιθέσεις και χωρίς να απαντούν σε προκλήσεις.

Τέλος, ο Αχιλλέας Γκούμας ενημέρωσε τους υποψηφίους ότι, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού.

 

Τελευταία ενημέρωση 5 Σεπτεμβρίου 2023 11:39:00 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares