Σ.Κ. Νικόπολη: Συμμετοχή αθλητριών στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα

Το τμήμα Αναπτυξιακού Προγράμματος Κοριτσιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΒΔΕ πραγματοποίησε προπόνηση για επιλεγμένες αθλήτριες γεννηθείσες τα έτη 2007 και 2008 και αθλήτριες
News Room5 Μαΐου 20230
Αναπτυξαικό 3

Το τμήμα Αναπτυξιακού Προγράμματος Κοριτσιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΒΔΕ πραγματοποίησε προπόνηση για επιλεγμένες αθλήτριες γεννηθείσες τα έτη 2007 και 2008 και αθλήτριες του 2009-2010 στο Νέο κλειστό Άρτας την Κυριακή 30 Απριλίου 2023.

Από την ομάδα του ΣΚ Νικόπολης συμμετείχαν οι σταθερά εξελισσόμενες αθλήτριες Λιάλιου Ίσιδα, Παππά Άλκηστη, Γκοράτσα Όλγα, Φλωρά-Καχριμάνη Αλεξάνδρα, Ντάτσα-Μαστρογιάννη Νικόλια και Τούση Φρειδερίκη.

Ο υπεύθυνος προπονητής του προγράματος κ. Γεώργιος Τσεμπέρης προπόνησε τις αθλήτριες από Ιωάννινα,Πρέβεζα,Άρτα, Λευκάδα, Κέρκυρα και Καναλάκι και ήταν αρκετά ικανοποιημένος από την πρόοδό τους.

Η κ. Λίνα Σταμάτη και η κ.Ιωάννα Παπαδοπούλου βοήθησαν την προπόνηση.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 5 Μαΐου 2023 21:17:14 από vasilis kourkoulas

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares