Με επαγγελματίες στην Λούτσα συναντήθηκε ο Ν. Ζαχαριάς
Φωτό Γ.Τ. ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ

Τα κυριότερα ζητήματα  που τέθηκαν στην συνάντηση
News Room5 Μαΐου 20220
PREVEZANEWS-G-527
Τα κυριότερα ζητήματα  που τέθηκαν στην συνάντηση

Την παραλία της Λούτσας επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπούσιο.

Ο κ. Ζαχαριάς συναντήθηκε με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για την νέα τουριστική περίοδο και την λήψη των απαραίτητων μέτρων.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειακός Σύμβουλός Αχιλλέας Γκούμας, ο Πρόεδρος Δημήτρης Κώστας και μέλη του Συμβουλίου της Τ.Κ. Λούτσας, καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουριστικών Καταλυμάτων Π.Ε. Πρέβεζας Δημήτρης Ευθυμίου.

Τα κυριότερα ζητήματα  που τέθηκαν στην συζήτηση ήταν η δημιουργία κόμβου πρόσβασης προς το χωριό και την παραλία, καθώς και  η σήμανση του, οι δράσεις πυροπροστασίας για το δάσος της Λούτσας, θέματα καθαριότητας και καλύτερης διαχείρισης των απορριμμάτων, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην επίλυση θεμάτων υδροδότησης και αντιμετώπισης των κυκλοφορικών προβλημάτων που παρατηρούνται κύρια στις ημέρες και ώρες υψηλής επισκεψιμότητας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πάργας, έχουν ξεκινήσει και θα συνεχίσουν  οι απαραίτητες εργασίες και ενέργειες για την επίλυση των περισσοτέρων θεμάτων, ώστε να αναβαθμιστούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 5 Μαΐου 2022 15:36:11 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares