
Εντάχθηκε στο “Φιλόδημος ΙΙ” το έργο “Κατασκευή και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Πρέβεζας”, σύμφωνα με πηγές του Δήμου Πρέβεζας.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 438.000 ευρώ και φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Πρέβεζας.
Ο Δήμος θα συμμετέχει με ιδίους πόρους 66.000 ευρώ.
Το καταφύγιο θα κατασκευαστεί στο Νεοχώρι στη θέση του παλιού, ενώ οι προδιαγραφές του θα είναι υψηλές και θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων γραφείο διοίκησης και διαχείρισης, αίθουσα προσωπικού,αποθήκη τροφών και υλικού, αίθουσα διαμονής για τα φιλοξενούμενα ζώα και γενικότερα χώρους που θα διασφαλίζουν την υγιεινή και την προστασία των ζώων.
Τελευταία ενημέρωση 19 Ιανουαρίου 2021 13:50:54 από News Room





Ένα σχόλιο
Mark Buckland
19 Ιανουαρίου 2021 at 14:26
What good news it is to hear this long awaited dog shelter will be built in Neochori. It will be so nice for residents to go for a walk without fear. Does anyone know when it will be built?