
Εντατικοί είναι οι έλεγχοι της τροχαίας Πρέβεζας καθημερινά για τον εντοπισμό παραβατών οδηγών.
Οι έλεγχοι επικεντρώνονται μεταξύ άλλων και στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Το τελευταίο διάστημα έχουν φτάσει στο PREVEZANEWS μαρτυρίες για μεθυσμένους οδηγούς, τόσο στο επαρχιακό ή εθνικό δίκτυο όσο εντός πόλης.
Παραβιάσεις stop, αλλοπρόσαλλη οδήγηση, αλλαγή ρεύματος κυκλοφορίας, μερικές από τις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν και οι οποίες ευτυχώς δεν οδήγησαν σε τροχαίο από καθαρή τύχη ή λόγω των γρήγορων αντανακλαστικών των άλλων οδηγών.
Πριν από λίγες μέρες, εντοπίστηκε οδηγός από την Τροχαία να οδηγεί μεθυσμένος στην περιοχή της Στεφάνης. Το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS από αστυνομικές πηγές, τις τελευταίες μέρες στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 21 Οκτωβρίου η Τροχαία προχώρησε σε 15 συλλήψεις μεθυσμένων οδηγών.
Ένα αρκετά μεγάλο νούμερο και λαμβάνοντας υπόψη πως η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και μάλιστα θανατηφόρων, απετράπησαν σίγουρα δυστυχήματα.
Οι αστυνομικοί τροχονομικοί έλεγχοι θα γίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα εντατικότεροι το επόμενο διάστημα.
Τελευταία ενημέρωση 26 Οκτωβρίου 2020 12:08:24 από News Room




