Πρέβεζα: Τον βρήκαν πεσμένο εκτός δρόμου – «Περίεργο» τροχαίο στην ΒΙΠΕ

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο οδηγός του δικύκλου
News Room20 Οκτωβρίου 20200
ΤΡΟΧΑΙΟ-ΔΙΚΥΚΛΟ-ΒΙΠΕ-1
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο οδηγός του δικύκλου

Τροχαίο σημειώθηκε μετά τις 7:00 το απόγευμα στην περιοχή της ΒΙΠΕ στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός διερχόμενου οχήματος είδε στην άσφαλτο πεσμένο δίκυκλο και εκτός δρόμου στο πρανές τον αναβάτη του, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες και με βάση τα όσα περιέγραψε ο οδηγός του δικύκλου σε διερχόμενους που σταμάτησαν να βοηθήσουν, όχημα φαίνεται να τον παρεμπόδισε και προκάλεσε την πτώση του.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες φαίνεται να τον χτύπησε και με τον καθρέφτη.

Ο οδηγός του δικύκλου, delivery, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας χτυπήσει στην μέση, έδωσε την περιγραφή του οχήματος.

Τέλος στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός, όπως άλλωστε και στο μεγαλύτερο μέρος των δρόμων στην ΒΙΠΕ.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 20 Οκτωβρίου 2020 20:58:49 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares