
Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για ζητήματα που αφορούν την πανδημία του κορονοϊού και τη χρήση της μάσκας στα σχολεία, συνδιοργάνωσαν η Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας και ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας.
Την τηλεδιάσκεψη παρακολούθησαν οι Διευθύντριες/Διευθυντές και οι Υπεύθυνοι για τη διαχείριση covid 19 των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας ΔΔΕ Πρέβεζας.
Συντονιστής της τηλεδιάσκεψης ήταν ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου
κ. Δήμας Θωμάς, ενώ συμμετείχαν και οι γιατροί, Μπακόλας Ευάγγελος, Παιδίατρος, Οικονομόπουλος Θεόδωρος, Παιδίατρος, Μαλέσκου Ελένη, Πνευμονολόγος
Από τους ιατρούς-εισηγητές στην τηλεδιάσκεψη παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν τη χρήση της μάσκας και τη χρησιμότητά της ως μέσου περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.
Συζητήθηκε το θέμα της στάσης απέναντι στους αρνητές της μάσκας και μεταξύ άλλων τονίστηκε πως, σύμφωνα με μαθηματικά μοντέλα πρόβλεψης, το όφελος από τη χρήση της μάσκας είναι ανάλογο με αυτό από τον εμβολιασμό.
Μέσω των ερωτήσεων διευκρινίστηκαν οι απορίες των συμμετεχόντων.
Η Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας για την εξαιρετική συνεργασία, η οποία βεβαίως θα συνεχιστεί, όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις και επιθυμούν όλες οι πλευρές.
Τελευταία ενημέρωση 28 Σεπτεμβρίου 2020 19:32:20 από News Room




