
Την συγκρότηση ομάδας αλληλεγγύης και στήριξης ηλικιωμένων, ευπαθών ομάδων αλλά και όσων έχουν ανάγκη, την δύσκολη αυτή περίοδο, προτείνει η παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα», καλώντας, τη Δημοτική Αρχή και όλες τις δημοτικές παρατάξεις «σε εγρήγορση απέναντι στον επιθετικό, ύπουλο και αόρατο εχθρό» όπως αναφέρει.
Όπως αναφέρει επίσης, «πέρα από τα απολύτως απαραίτητα που ορθώς έχουν γίνει από τον δήμο Πρέβεζας, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να θωρακίσουμε τον δήμο Πρέβεζας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί και να προστατεύσουμε τους δημότες Πρέβεζας».
Προτείνει να «υπάρξει ένας συγκεκριμένος αριθμός τηλεφώνου για να επικοινωνούν μαζί μας οι δημότες και να καταγράφονται με αμεσότητα περιστατικά που χρειάζονται βοήθεια, όπως η μεταφορά προς τις οικίες τους , τρόφιμα, φάρμακα κ.α.» καθώς επίσης και «να υπάρξει και η συγκρότηση εθελοντικής ομάδας από όλες τις παρατάξεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού».
Και καταλήγει η παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα»:
«Σ’ αυτή τη δύσκολη και σκληρή συγκυρία να μην επιτρέψουμε σε κανένα δημότη να περάσει μόνος του αυτή τη σκληρή δοκιμασία.
Σύμφωνα με τους ειδικούς το “Τσουνάμι” έρχεται και βέβαια κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορήσει».
Τελευταία ενημέρωση 19 Μαρτίου 2020 12:19:41 από News Room





Ένα σχόλιο
Τακης
19 Μαρτίου 2020 at 22:41
Τι να συγκροτηθεί ομάδα?
Ξεκίνα κουβαλα ψώνια μπας και κάνεις τίποτα παραπάνω από δημοτικός σύμβουλος..σε βλέπω να βγαίνεις στη σύνταξη.
κλείνεις 30 χρόνια σε λίγο στα αυτοδιοικητικά…