Στην πλατεία Ανδρούτσου θα γιορταστούν φέτος τα κούλουμα στην Πρέβεζα

Με παραδοσιακή μουσική και νηστίσιμα εδέσματα που θα προσφερθούν στους επισκέπτες δωρεάν
News Room18 Φεβρουαρίου 20200
ΚΟΥΛΟΥΜΑ-ΦΑΣΟΛΑΔΑ
Με παραδοσιακή μουσική και νηστίσιμα εδέσματα που θα προσφερθούν στους επισκέπτες δωρεάν

Στην πλατεία Ανδρούτσου θα γιορταστούν φέτος τα κούλουμα στην Πρέβεζα.

Αυτό έγινε γνωστό με την εισήγηση του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου προς την Οικονομική Επιτροπή για τις δαπάνες πραγματοποίησης εκδηλώσεων τις μέρες των αποκριών.

Ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας αποτελεί θεσμό πλέον για την πόλη της Πρέβεζας με πλήθος δημοτών αλλά και επισκεπτών να συμμετέχουν.

Στην Πρέβεζα, η μεγάλη γιορτή φέτος θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Ανδρούτσου και θα περιλαμβάνει παραδοσιακή μουσική, παραδοσιακά εδέσματα, δωρεάν για όλους τους επισκέπτες.

Επίσης το τρενάκι του Δήμου θα είναι διαθέσιμο προκειμένου να μεταφέρει επισκέπτες στις όμορφες γωνιές της πόλης.

Τα κούλουμα θα γιορταστούν φέτος και σε άλλα σημεία της Πρέβεζας, όπως στον Παντοκράτορα, στο Νεοχώρι, στον Μύτικα, στη Νικόπολη, στο Κανάλι, στον Λούρο, στον Ωρωπό, στο Χειμαδιό, στα Φλάμπορα, στο Μιχαλίτσι, στον Άγιο Θωμά και αλλού.

Ο Δήμος Πρέβεζας θα συνδράμει στους τοπικούς συλλόγους για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 18 Φεβρουαρίου 2020 12:25:29 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares