ΠΡΕΒΕΖΑ: Μηχανική βλάβη σε ιστιοφόρο στην περιοχή του Βράχου

News Room10 Ιουλίου 20240
limenarxeio skafos (2)

Ιστιοφόρο σκάφος σημαίας Γερμανίας, παρουσίασε μηχανική βλάβη, ενώ βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από την ακτή στην περιοχή Βράχου της Πρέβεζας.

Αμέσως, στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Α/Κ σκάφος ¨ΑΙΟΛΟΣ¨ Ν.Π. 224, όπου εντόπισαν το Ι/Φ με τους δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες του (υπήκοοι Γερμανίας) να είναι καλά στην υγεία τους.

Το Ι/Φ σκάφος κατέπλευσε με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο της Λυγιάς, με συνοδεία του Α/Κ, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ σκάφους μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 10 Ιουλίου 2024 17:48:21 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares