Κλειστά τα σχολικά γυμναστήρια στα Γιάννενα

Για 14 μέρες
News Room11 Μαρτίου 20200
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΤΗ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ-1
Για 14 μέρες

Σε εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την επιβολή του προσωρινού μέτρου απαγόρευσης των σχολικών μονάδων, διευκρινίζεται ότι για το διάστημα των 14 ημερών θα παραμείνουν κλειστοί οι αθλητικοί χώροι- γυμναστήρια και όλες οι αίθουσες όπου δραστηριοποιούνται σύλλογοι- σωματεία.

Η αναστολή λειτουργίας τους περιλαμβάνεται στην ίδια Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία διευκρινίζει ότι η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας περιλαμβάνει «την λειτουργία των βιβλιοθηκών, των αιθουσών κοινόχρηστων ηλεκτρονικών υπολογιστών, των αναγνωστηρίων, των εστιατορίων και κυλικείων, των αθλητικών εγκαταστάσεων και εν γένει κάθε χώρου συνάθροισης κοινού στις δομές».

Σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα και τη σοβαρότητα του θέματος παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 11 Μαρτίου 2020 15:26:57 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares