Αφιερωμένο στο Ζαγόρι το 10λεπτο της ΝΔ – «Το κάναμε πράξη» λέει ο Μητσοτάκης για την ένταξή του στον κατάλογο της UNESCO

News Room31 Μαΐου 20240
mikro papigko-zaxoroxoria 2024 (8)

«Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή η πορεία προόδου θα συνεχιστεί και μετά τις Ευρωεκλογές – Θα ξεπερνάμε παθογένειες και θα κατακτάμε συνεχώς υψηλότερους στόχους» σημειώνει ο πρωθυπουργός

Αφιερωμένο στο Ζαγόρι και τις προσπάθειες που έκανε η κυβέρνηση για να ενταχθεί και επίσημα στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, είναι το 10 λεπτο βίντεο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές.

Στο βίντεο που δεσπόζουν εντυπωσιακά πλάνα από τα πετρόχτιστα σπίτια του Ζαγορίου φιλοξενούνται και δηλώσεις κατοίκων για τη σημαντική προσπάθεια που έγινε τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη του τόπου ως Μνημείο παγκόσμιου βεληνεκούς.

Πρωταγωνιστής στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης που περιοδεύει στα χωριά, περιγράφει τις ομορφιές του και υπογραμμίζει ότι ακόμα μια δέσμευση της ΝΔ που δόθηκε το 2019, έγινε πράξη.

«Με την εκλογή μου ως πρωθυπουργός το 2019 υποσχέθηκα να κάνω ό,τι μπορώ για να αναγνωρισθεί από την UNESCO το απαράμιλλο αυτό φυσικό και ανθρωπογενές κάλλος» σημειώνει ο πρωθυπουργός.

«Ο τόπος αυτός έχει πια το πέπλο προστασίας της UNESCO, το είπαμε και το κάναμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία» υπογραμμίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευρισκόμενος στο Ζαγόρι λίγες ημέρες πριν από τις Eυρωεκλογές.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται αναλυτικά στο σημαντικό έργο της Κυβέρνησης στον τομέα του Πολιτισμού και στα βήματα που έγιναν για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα μας.

«Είμαι υπερήφανος, υλοποιούμε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα πολιτιστικων υποδομών με περισσότερα παό 800 έργα προϋπολογισμού άνω του 1,2 δισ. ευρώ που εξασφαλίσαμε από την ΕΕ και το Ταμείο Ανάκαμψης», τονίζει.

Το βίντεο κλείνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκφράζει την ελπίδα του για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον, ενόψει των Ευρωεκλογών. «Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή η πορεία προόδου θα συνεχιστεί και μετά τις Ευρωεκλογές. Θα ξεπερνάμε παθογένειες και θα κατακτάμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Για την Ελλάδα μας και τον πολιτισμό μας», αναφέρει.

«Είναι στο χέρι μας, στις 9 Ιουνίου, να έρθουμε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη. Μια δυνατή πατριωτική φωνή που θα γίνεται σεβαστή στις Βρυξέλλες και σε όλα τα κέντρα αποφάσεων. Για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που όλοι μαζί ξεκινήσαμε», προσθέτει.

Δείτε το 10λεπτο βίντεο της Νέας Δημοκρατίας:

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 31 Μαΐου 2024 22:32:16 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares