Εξήντα παραβάσεις, χθες Πέμπτη, στην Ήπειρο για άσκοπες μετακινήσεις

2.247 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια
News Room3 Απριλίου 20200
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-MAGICFOCUS-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
2.247 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

 

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, χθες Πέμπτη 2 Απριλίου για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 2.247 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Στην Ήπειρο βεβαιώθηκαν συνολικά 60 παραβάσεις.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (17.358) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 3 Απριλίου 2020 12:57:37 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares