Άρτα: Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης με το πρόσχημα της αγοραπωλησίας προϊόντος μέσω διαδικτύου

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. 
News Room11 Μαΐου 20230
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΗ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας απάτη, που έλαβε χώρα σε βάρος κατοίκου στην Άρτα τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού. 

Ειδικότερα, πολίτης εντόπισε στο διαδίκτυο αγγελία που είχε αναρτήσει ο κατηγορούμενος για την πώληση μεταχειρισμένου κλαρκ και αφού επικοινώνησε μαζί του και συμφώνησε να το αγοράσει, κατέθεσε στο λογαριασμό του χρηματικό ποσό 500 ευρώ, χωρίς όμως να το παραλάβει ποτέ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 11 Μαΐου 2023 14:26:37 από vasilis kourkoulas

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares