Σώος ο πυροσβέστης στο Αθαμάνιο

Έχει κρυοπαγήματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο
News Room26 Ιανουαρίου 20220
ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ-ΣΟΥΠΕΡ-ΠΟΥΜΑ-PREVEZANEWS.GR
Έχει κρυοπαγήματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση διάσωσης του 46χρονου πυροσβέστη ο οποίος από χθες το απόγευμα είχε εγκλωβιστεί σε δύσβατη περιοχή στο ορεινό Αθαμάνιο της Άρτας.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, άνδρες της ΕΜΑΚ που είχαν προσεγγίσει τον παγιδευμένο άνδρα, τον μετέφεραν με φορείο σε σημείο όπου μπορούσε να προσεγγίσει το Super Puma και να τον παραλάβει με ασφάλεια.

Όπως έγινε γνωστό, ο 46χρονος έχει κρυοπαγήματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 26 Ιανουαρίου 2022 16:18:32 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares