Βρέθηκαν στην Άρτα όπλα και νομίσματα ιστορικής αξίας από τον Γ. Τσούκαλη

Είχε λάβει τηλεφώνημα από άγνωστο
News Room20 Μαΐου 20200
PREVEZANEWS-C11
Είχε λάβει τηλεφώνημα από άγνωστο

Ο διευθυντής πολιτιστικής κληρονομιάς του international action art Γιώργος Τσούκαλης, ανακάλυψε στην Άρτα, όπλα και νομίσματα μεγάλης αξίας.

Η πληροφορία που αξιοποίησε μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα άγνωστου ιδιώτη ο όποιος ισχυρίστηκε ότι είναι πρώην αρχαιοκάπηλος οδήγησε στην επιστροφή στο ελληνικό κράτος 241 όπλων και νομισμάτων ιστορικής αξίας.

Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής αρχικά προέτρεψε τον άγνωστο να απευθυνθεί στην αρμοδία εφορία αλλά όταν του είπε ότι φοβάται να το κάνει του ζήτησε να του υποδείξει την τοποθεσία για να παραλάβει το υλικό.

«Κάναμε ιδιαιτέρα προσεκτικές κινήσεις γιατί φοβόμαστε μήπως υπάρχει παγίδα με εκρηκτικά» επισημαίνει ο Γιώργος Τσούκαλης.

Με τη συνδρομή της ασφαλείας Λιβαδειάς βρέθηκαν τα αρχαία αντικείμενα στην περιοχή Λιμiνι της Άρτας και παραδόθηκαν προς περαιτέρω αξιολόγηση στο αρμόδιο τμήμα.

 

 

Πηγή: zougla.gr

Τελευταία ενημέρωση 20 Μαΐου 2020 22:34:34 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares