Η ΕΛΑΣ πολύ κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 17χρονου, στη Μάνδρα

Έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις ως προς το πρόσωπο που δολοφόνησε τον ανήλικο
News Room4 Νοεμβρίου 20220
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις ως προς το πρόσωπο που δολοφόνησε τον ανήλικο

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης σχετικά με τον 17χρονο που εντοπίστηκε νεκρός, με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, χθες το απόγευμα, στη Μάνδρας Αττικής, βρίσκεται η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, από αστυνομικές πηγές.

Από την προανάκριση που διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις ως προς το πρόσωπο που δολοφόνησε τον ανήλικο.

Παράλληλα, αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο πρόκειται να΄”ρίξει φως” σε κάποια σημεία, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός χθες το απόγευμα , από διερχόμενο πολίτη στη θέση Λούτσα. Το θύμα είχε πάει μαζί με τον 14χρονο αδελφό του για να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η οικογένειά τους.

Στη συνέχεια, ο 14χρονος εξαφανίστηκε, ενώ αργότερα τον βρήκαν αστυνομικοί και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου έδινε κατάθεση έως αργά το βράδυ, ενώ μαζί του ήταν και ο πατέρας του.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 4 Νοεμβρίου 2022 13:27:39 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares