Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 38χρονου για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών
Φωτό: PIXABAY

Παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή
News Room6 Σεπτεμβρίου 20220
ΒΙΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ-ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ
Παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή

Στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 38χρονος που συνελήφθη στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, μεταξύ αυτών της ανιψιάς του.

Εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικα, κατά συρροή, σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 38χρονος, που προανακριτικά αρνήθηκε την κατηγορία λέγοντας πως «όλα είναι ψέματα» πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και μέχρι να απολογηθεί παραμένει υπό κράτηση.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, φέρεται να φιλοξενείτο από την αδελφή του και τα ξημερώματα της Δευτέρας -σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφάλειας Δέλτα- μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η 13χρονη ανιψιά του κι ένα ακόμη 12χρονο συγγενικό κοριτσάκι, προχωρώντας σε γενετήσιες πράξεις κατά της δεύτερης.

Κατά την ίδια καταγγελία δε, στα μέσα του περασμένου μήνα, ο 38χρονος, εισερχόμενος πάλι στο υπνοδωμάτιο της 12χρονης, ενήργησε ασελγείς πράξεις και κατά αυτής.

Η καταγγελία, όπως έγινε γνωστό, έγινε από τις μητέρες των κοριτσιών, ενώ τα δύο ανήλικα κορίτσια εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου.

 

 

(AΠE-MΠE)

 

Τελευταία ενημέρωση 6 Σεπτεμβρίου 2022 18:34:46 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares