Τραγωδία στο Κουκάκι: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του
Φωτό: MAGICFOCUS ©

Έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε βράχια - Νοσηλεύεται φρουρούμενος
News Room24 Ιουνίου 20220
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-MAGICFOCUS
Έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε βράχια - Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Θανάσιμα φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τη 46χρονη σύζυγό του ένας 53χρονος, στο διαμέρισμα που διέμεναν στο Κουκάκι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ο φερόμενος ως δράστης μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα, στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Ματρόζου και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Την 46χρονη εντόπισε ο 24χρονος γιος της που ειδοποίησε την Αμεση Δράση. Μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί βρήκα την γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 53χρονος μετά τη δολοφονία της συζύγου του πήρε το αυτοκίνητο του και καθώς κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ύψος της παραλίας Θυμάρι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βράχια.

Τον 53χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 24 Ιουνίου 2022 10:04:45 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares