Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος
Φωτό: © MAGICFOCUS

Είχε εισαχθεί για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό
News Room7 Νοεμβρίου 20210
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Είχε εισαχθεί για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» πήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος όπου είχε εισαχθεί για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Σήμερα 07/11/2021 και ώρα 13:30 εξήλθε από το Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες 06/11/2021 για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή».

 

 

Τελευταία ενημέρωση 7 Νοεμβρίου 2021 18:53:20 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares