Βόλος: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο του σπιτιού της
Φωτό: © MAGICFOCUS

Φέρει πολλαπλά τραύματα από σιδερένιο, μάλλον αιχμηρό, αντικείμενο
News Room6 Νοεμβρίου 20210
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-030321
Φέρει πολλαπλά τραύματα από σιδερένιο, μάλλον αιχμηρό, αντικείμενο

Τραγική εξέλιξη είχε η αναζήτηση 75χρονης, αφού αργά το απόγευμα βρέθηκε νεκρή σε υπόγειο της πολυκατοικίας όπου και κατοικούσε στη Νέα Ιωνία, Βόλου.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, για να πάει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άψυχο κορμί της γυναίκας βρέθηκε σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε στη Λεωφόρο Καζανάκι και φέρει πολλαπλά τραύματα από σιδερένιο, μάλλον αιχμηρό, αντικείμενο τόσο στο πρόσωπό της, όσο και στον λαιμό.

Στο σημείο όπου βρέθηκε η νεκρή έχει σπεύσει η Αστυνομία, για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 6 Νοεμβρίου 2021 19:13:06 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares