Τι προβλέπει τo πόρισμα της Επιτροπής Βιοηθικής σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
Φωτό: © MAGICFOCUS

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόρισμα θα προτείνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς
News Room17 Ιουνίου 20210
ΕΜΒΟΛΙΟ-ΧΕΡΙ
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόρισμα θα προτείνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς

To πόρισμα της Επιτροπής Βιοηθικής σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αναμένεται να φθάσει σήμερα στο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το iefimerida, το Μέγαρο Μαξίμου έχει ζητήσει από την Επιτροπή Βιοηθικής, που λαμβάνει υπόψη ηθικά και συνταγματικά θέματα, να γνωμοδοτήσει για το αν πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζομένους σε μονάδες υγείας και φροντίδας ηλικιωμένων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόρισμα θα προτείνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς και αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα γίνει κάτι ανάλογο και σε άλλους κλάδους, όπως για παράδειγμα στους εκπαιδευτικούς.

Τις τελικές αποφάσεις για το κατά πόσο και για ποιους θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, θα τις λάβει το Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 17 Ιουνίου 2021 16:31:13 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares