Γιάφκα με όπλα και εκρηκτικά εντοπίστηκε στο Κουκάκι, σε μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής

Τρεις συλλήψεις
News Room24 Σεπτεμβρίου 20200
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-ΦΑΡΟΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Τρεις συλλήψεις

Πριν από έναν χρόνο είχε νοικιαστεί η αποθήκη – γιάφκα στην οδό Αναστασίου Ζήνη 126 στο Κουκάκι, από τον ένα εκ των συλληφθέντων, χθες, κατά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., στην αποθήκη έχουν βρεθεί μασούρια ζελατοδυναμίτιδας, μικρή ποσότητα του εκρηκτικού C4, πυροκροτητές, χρονοδιακόπτες και σφαίρες από καλάσνικοφ, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δεύτερου άνδρα, φίλου του πρώτου, συνελήφθη ο ίδιος και η φίλη του, ενώ βρέθηκαν δύο πιστόλια. Επίσης, υπάρχουν και ψηφιακά ευρήματα, τα οποία ερευνώνται μαζί με τα άλλα κατασχεθέντα στην Εγκληματολογική Υπηρεσία.

Διευκρινίζεται ότι οι συλληφθέντες, μέχρι στιγμής, δεν κατηγορούνται για συμμετοχή σε κάποια οργάνωση, παρά μόνο για κατοχή όπλων και εκρηκτικών, καθώς δεν έχουν βρεθεί στοιχεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Ωστόσο, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής εστιάζονται κυρίως προς την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, χωρίς όμως να έχουν στα χέρια τους κάτι που να το επιβεβαιώνει.

Οι τέσσερις κατ’ οίκον έρευνες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι στην Αττική.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 24 Σεπτεμβρίου 2020 15:33:08 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares