Ελεύθερος θα αφεθεί ο 13χρονος που τραυμάτισε με το τζετ σκι 15χρονη στη Μύκονο
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας
News Room27 Ιουλίου 20200
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ-ΕΚΑΒ-MAGICFOCUS
Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας

Ελεύθερος, με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας, θα αφεθεί ο 13χρονος που προσήχθη στο λιμεναρχείο Μυκόνου, όταν το τζετ σκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με θαλάσσιο καναπέ στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό, στο πόδι, μίας 15χρονης αλλοδαπής.

Ο 13χρονος οδηγήθηκε στο λιμεναρχείο μαζί με τον πατέρα του προκειμένου να καταθέσει για το συμβάν ενώ αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και τακτική δικάσιμος.

Στο θαλάσσιο καναπέ επέβαιναν άλλα τρία άτομα, όλοι ανήλικοι, που είναι καλά στην υγεία τους.

Η 15χρονη αλλοδαπή μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 27 Ιουλίου 2020 19:40:36 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares