Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες – Έως 28 βαθμούς την Κυριακή του Πάσχα
Φωτό: © MAGICFOCUS

Τους 23 έως 24 βαθμούς αναμένετε να φτάσει η θερμοκρασία στα Ιωάννινα
News Room18 Απριλίου 20200
ΚΑΙΡΟΣ-ΗΛΙΟΣ
Τους 23 έως 24 βαθμούς αναμένετε να φτάσει η θερμοκρασία στα Ιωάννινα

Καλές καιρικές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σήμερα και την Κυριακή του Πάσχα.

Η θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα φτάσει τους 25-28 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 22-24 στις νησιωτικές περιοχές.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, σήμερα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις από το μεσημέρι, ενώ αύριο αραιές νεφώσεις θα υπάρχουν σε μεγάλο μέρος της χώρας, οι οποίες στα βόρεια κατά τόπους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται να φθάσουν τους 27 έως 28 βαθμούς στη Λάρισα, τους 25 έως 26 στην Αθήνα, τους 23 έως 24 στα Ιωάννινα, τους 22 έως 23 στην Πάτρα και στο Ηράκλειο, τους 21 έως 22 στη Θεσσαλονίκη και τους 20 έως 21 στη Φλώρινα και στην Αλεξανδρούπολη.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 18 Απριλίου 2020 15:35:16 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares