Άλλος ένας ασθενής με κοροναϊό διασωληνώθηκε στην Πάτρα

Παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 66χρονου
News Room11 Μαρτίου 20200
Παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 66χρονου

Ακόμη ένας ασθενής που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και έχει επιβεβαιωθεί ότι νοσεί από τον κοροναϊό, διασωληνώθηκε. Η κατάστασή της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς και πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, κρίνεται σταθερή.

Είναι ο δεύτερος ασθενής που χρειάζεται μηχανική υποστήριξη της αναπνοής για να αντιμετωπίσει τις επιπλοκές της πνευμονίας μετά τον 66χρονο που νοσηλεύεται εδώ και ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας του 66χρονου που ανήκει στο γκρουπ που είχαν μεταβεί στους Αγίους Τόπους παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη καθώς εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Εν τω μεταξύ ξεκίνησε σήμερα να λειτουργεί το εργαστήριο ελέγχου δειγμάτων για τον κοροναϊό στο ανωτέρω νοσοκομείο του Ρίου.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 11 Μαρτίου 2020 20:09:49 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares