Πρέβεζα: Εγγραφή στο μητρώο για μελισσοκόμους που προμηθεύουν την αγορά

"Καταχώριση και τήρηση Μητρώου φορέων εγκαταστάσεων μελισσοκομίας άμεσης προμήθειας μικρών ποσοτήτων μελιού"
News Room5 Μαρτίου, 2020 13:320
ΜΕΛΙΣΣΕΣ
"Καταχώριση και τήρηση Μητρώου φορέων εγκαταστάσεων μελισσοκομίας άμεσης προμήθειας μικρών ποσοτήτων μελιού"

Σύμφωνα με το άρθρο 3. παρ1. της 144/15067/18-02-2019 απόφασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι Μελισσοκόμοι δύνανται να προμηθεύουν άμεσα μικρές ποσότητες μελιού στον τελικό καταναλωτή ή στα τοπικά καταστήματα λιανικής πώλησης που προμηθεύουν άμεσα τον τελικό καταναλωτή και βρίσκονται εντός Περιφερειακής Ενότητας στην οποία εδρεύουν οι εγκαταστάσεις Μελισσοκομίας , μέχρι δέκα (10) κιλά ιδιοπαραγόμενου μελιού ανά κυψέλη ετησίως και μέχρι συνολικής ετήσιας ποσότητας χιλίων διακοσίων (1200) κιλών μελιού.

Οι Μελισσοκόμοι που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της παρούσας απόφασης θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ), στο Τμήμα Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας για να εγγραφούν στο αντίστοιχο Μητρώο και να λάβουν γνώση των απαιτήσεων εφαρμογής.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 5 Μαρτίου 2020 13:32:55 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares