EuroCup γυναικών: Αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την ασύνδετη άμυνά του, με τη ρωσική ομάδα να εξασφαλίζει από το πρώτο δεκάλεπτο μία διαφορά ασφαλείας
PREVEZANEWS-F-882
Φωτό: © EUROKINISSI / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ
News Room23 Νοεμβρίου, 2021 22:500
Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την ασύνδετη άμυνά του, με τη ρωσική ομάδα να εξασφαλίζει από το πρώτο δεκάλεπτο μία διαφορά ασφαλείας

Η πόρτα της ευρωπαϊκής συνέχειας του Παναθηναϊκού έκλεισε πρόωρα για τις «πράσινες» μετά τη βάρια ήττα τους με 71-96 από τη ρωσική Ενισέι στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική του EuroCup γυναικών.

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη είδε το ρεκόρ της να βυθίζεται σε 1-4 στον 1ο όμιλο και ο αγώνας της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής με τη Χατάισπορ στο ΟΑΚΑ (2/12) θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι «πράσινες» αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στον αντίποδα η ρωσική ομάδα βελτίωσε το ρεκόρ της σε 2-3.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την ασύνδετη άμυνά του, με τη ρωσική ομάδα να εξασφαλίζει από το πρώτο δεκάλεπτο μία διαφορά ασφαλείας (17-28 στο 10΄), η οποία δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Κομβική η κυριαρχία της Άννα Πατσούρινα (23π.) στις δύο ρακέτες, καθώς σε συνδυασμό με τις σπουδαίες εμφανίσεις της Νικόλ Νάρεντ (19π., 9ρ.) και Έντια Τζόουνς (16π.), η Ενισέι δεν άφησε περιθώρια «πράσινης» αντίδρασης.

Από την ελληνική ομάδα ξεχώρισε η Τσάστιτι Ριντ με 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ οι Έμα Σταχ και Σεκουόια Χολμς σημείωσαν από 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 17-28, 33-51, 57-78, 71-96

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρζιάλι, Φάουρ, Γκάλουκ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Καπογιάννη): Μπουντούρη, Λύμουρα 6 (2), Ριντ 27 (2), Σταχ 14 (4), Σταμάτη, Χατζηνικολάου, Γρηγοροπούλου 2, Χολμς 14 (1), Κωτούλα, Μυλωνάκη, Βιντσιλαίου 8, Ζιάκα.

ΕΝΙΣΕΙ (Σουνέικινα): Μπρατσίκοβα 5, Κουζμένκοβα 4, Ματβέεβα 8, Πασκόβσκαγια 8 (2), Σνέτινα 3, Τζόουνς 16 (1), Κρίμοβα 8, Λάτσγκαλ 2, Νάρεντ 19 (3), Πατσούρινα 23 (2).

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 23 Νοεμβρίου 2021 22:50:46 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας