Τρεις ακόμα προτάσεις του Επιμελητηρίου Πρέβεζας αξιολογήθηκαν θετικά

News Room26 Σεπτεμβρίου 20240
bouris 2024

Η παρούσα Διοίκηση, από την αρχή της θητείας της , κάνει πράξη τη δέσμευση για προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων χρηματοδοτήσεων για το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε σήμερα οτι θετικά αξιολογήθηκαν τρεις ακόμα προτάσεις μας, στις οποίες συμμετέχει ως επικεφαλής και εταίρος το Επιμελητήριο Πρέβεζας, στο πρόγραμμα Interreg
VI-A Ελλάδα-Ιταλία 2021-202.

Ειδικότερα, οι προτάσεις που εγκρίθηκαν, αφορούν τις εξής θεματικές:
1. “AgriLogistiCluster” (Προώθηση του Agrilogistic Clustering στη Διασυνοριακή Περιοχή Ελλάδας-Ιταλίας)
2. 4helixAquaCultureNet (Ανάπτυξη Δικτύου στον Κλάδο των Υδατοκαλλιεργειών)
3. S.TA.G.E. (Υποστηρικτική κατάρτιση και καθοδήγηση για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας σε τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα)

Τα νέα σημαντικά έργα, που καταφέραμε να εντάξουμε για χρηματοδότηση, αποδεικνύουν εκ νέου ότι στο Επιμελητήριο Πρέβεζας καταφέρνουμε και αξιοποιούμε με το βέλτιστο τρόπο όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση, για καινοτόμες δράσεις και έργα και απορροφούμε όσο το δυνατόν περισσότερα ευρωπαϊκά κονδύλια, προκειμένου της περαιτέρω ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας .

Γιάννης Μπούρης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Τελευταία ενημέρωση 26 Σεπτεμβρίου 2024 20:29:18 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares