Νίκος Τζίμας: Ο κ. Γιάπρος οφείλει μια εξήγηση

Φως στα όσα ακούγονται επιχειρεί να ρίξει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας
TZIMAS-NIKOS-NODE
News Room21 Νοεμβρίου, 2018 11:290
Φως στα όσα ακούγονται επιχειρεί να ρίξει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

Προσπάθεια να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να ρίξει φως στο παρασκήνιο που διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες, για τα περί υποψηφιοτήτων και παραιτήσεων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, επιχειρεί με μακροσκελή ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, Νίκος Τζίμας.

Αφορμή, σύμφωνα με τον ίδιο στάθηκαν δημοσιεύματα που αφορούσαν στην απόσυρση της υποψηφιότητας του Βασίλη Γιάπρου.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει για τον Βασίλη Γιάπρο «οφείλει μια εξήγηση» για την απόφασή του να αποσυρθεί, επιρρίπτοντας «ευθύνη» στον ίδιο για την απόφασή του.

Ο κ. Τζίμας στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για στοχευμένο δημοσίευμα που πέταξε συκοφαντική λάσπη στον ανεμιστήρα, δημιουργώντας «ψεύτικες εντυπώσεις» και «θα σπίλωνε αξίες και αρχές δεκαετιών, ανθρώπων και πολιτικών φορέων»

Ο κ. Τζίμας αναφέρεται με λεπτομέρειες στο παρασκήνιο υποψηφιότητας τόσο του κ. Γιάπρου όσο και του κ. Καράμπελα, αλλά και στην «αποχώρηση» του δεύτερου καθώς και στις κομματικές διαδικασίες και τις συναντήσεις που προηγήθηκαν κάνοντας λόγο για «βουτιά στο βαθύ μαύρο» του δημοσιεύματος, που αναφέρεται σε «κομματικά βαρίδια» που «κουβάλησε ο κ. Γιάπρος».

Επίσης ο κ. Τζίμας αναφερόμενος στα κόμματα, τα χαρακτηρίζει ως «κύτταρο της Δημοκρατίας» προσθέτοντας πως «αυτοί που δεν θέλουν να το καταλάβουν αυτό… απλώς, είναι οι γνώριμοι της ψευδονομεκλατούρας της πόλης που  συνευρίσκονται μόνο σε εκδηλώσεις καλλιτεχνικές πάνω σε κόκκινο βελούδο και πολιτιστικές αναδρομές παρωχημένων διαδρομών».

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ αναφέρεται σε ονόματα (μόνο τα αρχικά) τα οποία ανακοινώθηκαν από τον κ. Γιάπρο και προέρχονταν από χώρους εκτός της ΝΔ κάτι που όπως σημειώνει ο κ. Τζίμας «μας ικανοποιούσε στην ΝΔ, γιατί, δημιουργούταν σιγά σιγά μια δυνατή ομάδα από νέους και ικανούς ανθρώπους, έτοιμοι να δουλέψουν για την πόλη μας. Αυτό που όλοι επιζητούσαμε», προσθέτοντας επίσης ότι του ζητήθηκε από τον κ. Γιάπρο ο «αφρός» και από την ΝΟΔΕ και από το Επιμελητήριο.

Ο κ. Τζίμας περιγράφει τα όσα έγιναν σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος, τις εξελίξεις και το αποτέλεσμα υποψηφιότητας, αρχικά από τον κ. Καράμπελα, τον κ. Γιάπρο, τις μεταξύ τους συναντήσεις αλλά και τους κύριους Παππά, Σπυράκο, Νίτσα και Γεωργάκο.

Τέλος ο Νίκος Τζίμας υπογραμμίζει πως «Επειδή πρέπει να σταματήσει για όλους μας αλλά και γι αυτόν τον ίδιο (τον κ. Γιάπρο), όλο αυτό που γίνεται καθημερινά, που κάποιοι εκεί έξω, ανοίγοντας τον προσωπικό τους οχετό, και στοχοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις… ζητείτε από τον Βασίλη Γιάπρο να μιλήσει ξεκάθαρα για τους λόγους που ήταν πέρα και έξω από την θέληση του και δεν του επέτρεπαν να κατέλθει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές».

Και προσθέτει πως «Είναι γεγονός, ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξουμε Πόλη… αλλά δυστυχώς, φαίνεται, για μία ακόμη φορά… ότι δεν θα αλλάξει αυτή η Πόλη… και την ευθύνη αυτή τη φορά, την έχει αυτός που δήλωνε….ότι έχει σχέση έρωτα και πάθους με αυτήν…».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νίκου Τζίμα:

«Πριν από λίγες μέρες, είδαν το φως της δημοσιότητας, δημοσιεύματα γνωστών, τοπικών μέσων ενημέρωσης που αφορούσαν την απόσυρση της  υποψηφιότητας του κου Γιάπρου για τον Δήμο Πρέβεζας.

Ξεκινώντας και θυμίζοντας, ο Κος Γιάπρος, στην δήλωση του ανέφερε: «Δυστυχώς, προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι, καθιστούν απαγορευτική τη συμμετοχή μου στον προεκλογικό αγώνα για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές. Θέλω να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου, που λόγοι πέρα και έξω από την θέληση μου, δεν μου επιτρέπουν να  συμμετάσχω στην κοινή προσπάθεια για μετουσίωση της αγωνίας και της επιθυμίας των συμπολιτών για ένα καλύτερο Δήμο».

Σε αυτή την δήλωση, στηρίχθηκε τοπικό μέσο ενημέρωσης και με ελαφρά τη καρδία, πάτησε το κουμπί του ανεμιστήρα και τον άφησε ανοιχτό να πετάει συκοφαντική λάσπη, εκεί, που θελημένα, αλλά και στοχευμένα, θα δημιουργούσε ψεύτικες εντυπώσεις και θα σπίλωνε αξίες και αρχές δεκαετιών, ανθρώπων και πολιτικών φορέων.

Έτσι με ύφος «δικαστικής» ετυμηγορίας, σημείωνε το άρθρο του προαναφερόμενου μέσου: «Μπορεί ο ίδιος να επικαλέστηκε προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο η δικαιολογία αυτή δεν έπεισε τους πολίτες, καθώς ένας  ευφυέστατος άνθρωπος σαν το Βασίλη Γιάπρο, είναι σίγουρο, πως πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητα του είχε ζυγίσει καλά και τις δύο αυτές  παραμέτρους. Αυτό που μάλλον δεν είχε ζυγίσει, ήταν τα κομματικά «βαρίδια» που άθελα του κουβάλησε τις 20 αυτές μέρες που  μεσολάβησαν από την ανακοίνωση της μέχρι και της απόσυρσης της. Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι η υποψηφιότητα του θα ήταν ανεξάρτητη, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας. Δυστυχώς όμως τα κόμματα από τα αριστερά ως τα δεξιά, είναι δέσμια της λογικής τους και θέλουν να ελέγχουν τα πάντα».

Eν πρώτοις, η δημοσιογράφος ετυμηγορεί χωρίς να έχει παρουσιάσει το ρεπορτάζ της τεκμηριωμένα, αν έχει κάνει βέβαια και αν απευθύνθηκε στον Κο Γιάπρο για να μεταφέρει την άποψη του. Έτσι πρώτο δημοσιογραφικό ατόπημα, η μη έρευνα, η βουτιά στο βαθύ μαύρο και η μη τεκμηρίωση των λεγομένων της από τον καθ’ ύλιν αρμόδιο για το θέμα.

Ερωτάται λοιπόν, από που γνωρίζει, ότι υπήρχαν κομματικά βαρίδια στον κο Γιάπρο? τον ρώτησε και της απάντησε καταφατικά? που είναι το  ρεπορτάζ της? και από πότε αποτελεί βαρίδι η Νέα Δημοκρατία? Η ΝΔ όπως και το κυβερνών κόμμα αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, ετοιμάζονται για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές1ου κ΄ 2ου βαθμού και στηρίζουν υποψήφιους σε κάθε επίπεδο. Άκρως δημοκρατικό. Στην Πρέβεζα, τι είναι εκείνο που πρέπει να την καταστήσει απόμακρη την Νέα Δημοκρατία από αυτή την διαδικασία,  την στιγμή που γίνεται το ίδιο σε όλη την επικράτεια και από όλους τους κομματικούς σχηματισμούς? μήπως οι κάποιοι «διανοούμενοι» θελήσανε να απογαλακτίσουν τον Βασίλη Γιάπρο από την Γαλάζια Παράταξη, ώστε  εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος, να τα έχει «τσουγκρίσει» με την Νέα Δημοκρατία που είναι η επόμενη κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντλήσει κονδύλια και να παράξει έργο ?… και γιατί «άθελα» του, αν και εφόσον, κουβάλησε αυτά τα βαρίδια?  Όλοι γνωρίζουν στην Νέα Δημοκρατία, ότι μια μέρα πριν από την 21η Οκτωβρίου που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο κος Γιάπρος, ο ίδιος κατέθεσε επιστολή που ζητούσε επίσημα την στήριξη της Ν.Δ..

Μάλιστα ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, μου ζήτησε τους καλύτερους από την ΝΟΔΕ αλλά και από το Επιμελητήριο. Και πιο συγκεκριμένα… μου ζητήθηκε ο «αφρός» και από τα δύο… Βέβαια, καλά έκανε και την ζήτησε, γιατί μιας και είχε προηγηθεί η έναρξη της διαδικασίας με τις επιστολές στήριξης που ξεκίνησε ο Δημήτρης ο Παππάς, απέδειξε ότι σέβεται τις διαδικασίες στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη που είναι μαζί  της όπως είπε στην συνέντευξη του, από 12 χρονών.

Το ότι είχε δηλώσει ανεξάρτητος, δεν άλλαζε κάτι στην όλη διαδικασία, αφού, απλώς θα στήριζε η ΝΔ το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Κου Γιάπρου. Οι υποψήφιοι σύμβουλοι του θα ήταν από όλους τους χώρους.

Όσον αφορά τον υποτιθέμενο έλεγχο των κομμάτων, θα πρέπει επιτέλους να αναγνωρίσουμε όλοι μας ότι τα κόμματα είναι το κύτταρο της Δημοκρατίας και χωρίς αυτά δεν νοείται Δημοκρατία… και αυτοί που δεν θέλουν να το καταλάβουν αυτό… απλώς, είναι οι γνώριμοι της ψευδονομεκλατούρας της πόλης που  συνευρίσκονται μόνο σε εκδηλώσεις καλλιτεχνικές πάνω σε κόκκινο βελούδο και πολιτιστικές αναδρομές παρωχημένων διαδρομών.

Στα κόμματα, προστρέχουν όλοι, από μια μετάθεση, μια απόσπαση, μια πρόσληψη, μέχρι τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη που «χτυπάνε» τις  πόρτες των υπουργών για να πάρουν χρήματα και να κάνουν έργο στον τόπο τους. Όλοι αυτοί οι Βουλευτές και οι Υπουργοί, ανήκουν σε κάποιο  κόμμα. Δεν ήρθαν από τον Άρη… επιτέλους, ας γίνουμε ρεαλιστές και  ας μην είμαστε, ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι.

Στην συνέχεια του δημοσιεύματος, ανέφερε: «Πληροφορίες θέλουν, αυτό να συνέβη και στην περίπτωση της υποψηφιότητας του Βασίλη Γιάπρου, η οποία όπως και ο ίδιος ανέφερε  στην ανακοίνωση του έτυχε ευρύτατης αποδοχής. Αυτό το ευρύτατης κάποιοι δεν το ήθελαν! Όπως δεν το ήθελαν και όταν ακούστηκε το όνομα του Νίκου Καράμπελα. Όλα αυτά τα κομματικά μαγειρέματα δεν εξυπηρετούν ούτε την πόλη, ούτε τους πολίτες της και κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να αφήσουν τη κουτάλα από τα χέρια μήπως και καταφέρουμε να αλλάξουμε την πόλη, πριν αλλάξουμε πόλη».

… του εναντίον, χαιρόμασταν που τύγχανε ευρύτατης υποδοχής και όχι μόνο αυτό, αλλά επικροτούσαμε και την είσοδο υποψηφίων συμβούλων με διαφορετικές ιδεολογικές αναφορές.

Έτσι χαιρόμασταν που ο Κος Γιάπρος μας ανακοίνωνε τον Β.Κ. από τον τραπεζικό κλάδο, τον Δ.Κ. από το Γραφείο εργασίας, τον Θ.Α. από τον χώρο του Νοσοκομείου, τον Θ.Μ. ελεύθερο επαγγελματία, τον Β.Ρ. από τον χώρο της εστίασης και άλλους βέβαια, οι οποίοι δεν είχαν σχέση με την Νέα Δημοκρατία. Αυτό μας ικανοποιούσε στην ΝΔ, γιατί, δημιουργούταν σιγά σιγά μια δυνατή ομάδα από νέους και ικανούς ανθρώπους, έτοιμοι να δουλέψουν για την πόλη μας. Αυτό που όλοι επιζητούσαμε.

Όσον αφορά την ατυχή αναφορά περί του Νίκου Καράμπελα, δεν υπάρχει απολύτως καμία ταύτιση. Καταρχήν ο Κος Καράμπελας, εμφανίσθηκε ξαφνικά τον περασμένο Αύγουστο και με κάλεσε στο Ίδρυμα Άκτια Νικόπολη για να μου πει ότι θέλει να είναι επικεφαλής σε  ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, χωρίς την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα μου ειπώθηκε ότι θα σχηματιστεί μια επιτροπή για αρχή με  2-3 ανθρώπους από κάθε χώρο. Αυτή η επιτροπή θα πήγαινε σε όλα τα κόμματα και θα τους έλεγε, αν θέλετε στηρίξτε μας. Απάντησα ότι δεν μπορεί να σταθεί κάτι τέτοιο και μάλιστα τον ενημέρωσα ότι από τον Ιούνιο ενδιαφέρετε, και ένας πολύ καλός του φίλος και δεν ήταν άλλος από τον Κο Γιάπρο. Στο άκουσμα αυτό, παραξενεύτηκε ο Κος Καράμπελας, και είπε ότι δεν το γνώριζε καθόλου αυτό. Πάραυτα, του είπα να συνεννοηθεί μαζί του για να κυλίσουν ομαλά τα γεγονότα, μιας και είναι γνωστό ότι διέπονται από μεγάλη φιλία. Όμως μετά από την αποτυχημένη συνάντηση μεταξύ των στα γραφεία τοπικού συλλόγου που  ασχολείται με πολιτιστικά δρώμενα, επικράτησε μια περίοδος προβληματισμού και μη θετικής συμπόρευσης των κ.κ. Καράμπελα και Γιάπρου.

Νωρίτερα όμως, που έγινε έντονα ακουστό ότι κατεβαίνει υποψήφιος ο  κος Καράμπελας, αμέσως και χωρίς να έχει ζητηθεί ούτε από την  ΝΔ αλλά ούτε και από την ΝΟΔΕ, ο Κος Δημήτρης Παππάς εμφανίσθηκε   και ζήτησε επίσημα με επιστολή του την στήριξη της ΝΔ για  τον Δήμο  Πρέβεζας. Μετά, εμφανίσθηκε ο  Κος Σπυράκος και αμέσως μετά ο κος Νίτσας που ήθελε αξιολόγηση του Συνδυασμού του, την στιγμή βέβαια που εν κρυπτόν από όλη την ΝΔ, είχε πάει την δική του επιστολή σε όλα τα κόμματα της Βουλής(!) όπως είπε σε συνέντευξη του.

Ο κος Γεωργάκος που ακούγετο τότε, παράκαμψε την ΝΟΔΕ και αυτή την υποτυπώδη διαδικασία και προτίμησε την απευθείας επαφή με  τα κεντρικά κάνοντας τα απαραίτητα ραντεβού γι’ αυτόν.

Αφουγκραζόμενος ο υποφαινόμενος, με τον υπεύθυνο τοπικής Αυτοδιοίκησης και Γραμματέα της ΝΟΔΕ Κο Γκανάλα, ότι αυτό που ζητούσε η κοινή γνώμη με πολύ μεγάλη θέρμη, εκείνη την χρονική στιγμή, ήταν η κάθοδος του ενός από τους δύο, δηλαδή των κ.κ. Καράμπελα και Γιάπρο, προβήκαμε σε μια ύστατη συνάντηση των τεσσάρων μας στα γραφεία της ΝΟΔΕ. Για να δούμε σε ποιο σημείο βρίσκεται η όλη υπόθεση. Εκεί, μετά από την εισήγηση μου και του Κου Γκανάλα, τον λόγο πήρε ο κος Γιάπρος που εν κατακλείδι, απευθυνόμενος στον κο Καράμπελα, του είπε… «αν θέλεις να πας στον 2ο γύρο μόνο με την στήριξη της ΝΔ μπορεί να γίνει αυτό, πρέπει, να την  ζητήσεις επίσημα». Στο τέλος ο  Κος Καράμπελας έδειξε ότι κατάλαβε και ενστερνίστηκε τα προαναφερόμενα, βέβαια με αρκετή δυσκολία, μιας  και  αυτός, δεν γνώριζε και δε γνωρίζει από εκλογές γενικότερα, αφού δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία, πόσο μάλλον σε αυτοδιοικητικές. Δεσμεύτηκε ενώπιον μας ότι μετά από 2-3 μέρες θα φέρει την επιστολή στην ΝΟΔΕ. Εν τω μεταξύ και στην περίπτωση Καράμπελα, δεν υπήρχε κανένας ενδοιασμός για την προσθήκη υποψηφίων συμβούλων από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες. Αυτό το είχα διαμηνύσει ξεκάθαρα και στον ίδιο αλλά και στον Σ.Σ. που ερχόταν καθημερινά στην επιχείρηση μου εκπροσωπώντας τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που συνομιλούσαν με τον Κο Καράμπελα από εξαρχής μαζί του και συμφωνούσαμε στην σύσταση ανεξάρτητου ψηφοδελτίου με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι, πέρασε ένας μήνας περιμένοντας τον Κο Καράμπελα και στο τέλος χωρίς καν να δώσει καμία εξήγηση και σε κανέναν, δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος. Στο δια ταύτα, εν αντιθέσει με τον Κο Γιάπρο, ο Κος Καράμπελας δεν ήθελε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Αρνούμενος ο τελευταίος, η κοινή γνώμη ξαναγύρισε στον κο Γιάπρο και όπως δήλωσε στην συνέντευξη του και ο ίδιος διαλύοντας τα οποιαδήποτε σύννεφα που μιλούσανε ότι πιέστηκε για να κατέβει, …. είπε…. «έδωσε μάχη μέσα μου το συναίσθημα και η λογική… επικράτησε το συναίσθημα και τελικά αυτό που επηρέασε την απόφαση μου, ήταν ο έρωτας και το πάθος για την Πρέβεζα… «και φάνηκε ότι από  καιρό είχε ετοιμαστεί ο  Κος Γιάπρος και  δεν πιέστηκε από κανέναν, αφού στην συνέχεια δήλωσε ότι…. «υπάρχει συγκροτημένη, καλή, δυναμική, νεανική ομάδα, το τονίζω αυτό, η οποία θα τρέξει όλη την διαδικασία». Αυτό βέβαια, δεν μπορεί να γίνει από την μία στιγμή στην άλλη, Θέλει τον χρόνο του. Και σωστά από καιρό ετοίμαζε το έδαφος του.

…. Εκκολαπτόμενη συντάκτρια… ούτε μαγειρέματα υπάρχουν ούτε συνταγές… Από την επόμενη ημέρα που επανεκλέγηκα στην ΝΟΔΕ, έθεσα ως μοναδικό στόχο μου, την αλλαγή στον Δήμο Πρέβεζας.

Να μπορέσει να ξεκολλήσει ο Δήμος μας επιτέλους από τον πυθμένα που  τον έχει καταστήσει η σημερινή Δημοτική Αρχή. Έπραξα τα δέοντα, έδειξα αμέριστη υπομονή και καρτερία και ειδικά για την υποψηφιότητα  Γιάπρου και το γνωρίζουν όλοι στην Νέα Δημοκρατία… την στιγμή που  υπήρχαν και ήδη άλλες τρεις υποψηφιότητες… Και έφτασα στο σημείο  και εκτέθηκα με την προσωπική μου κολακευτική αναφορά για τον Κο Γιάπρο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όμως αυτός είναι ο Νίκος ο Τζίμας… ειλικρινής και με θέρμη στους ανθρώπους που εκτιμά, αγαπά και σέβεται. Γίνανε όλα με μεγάλη γαλαντομία και απολύτως πληθωρικότατα για τον Κο Γιάπρο. Και ίσως, να  έπραξα και λαθεμένα, γιατί αδίκησα σε κάποιο σημείο, τους άλλους  υποψηφίους με την στάση μου αυτή. Αλλά, δεν μπορούσα να  πάω κόντρα στο  τσουνάμι που δημιουργούσε η υποψηφιότητα Γιάπρου στο κόσμο της πόλης μου.

Ορδές Πρεβεζάνων καθημερινώς με  πολιορκούσαν να πείσω τον Κο Γιάπρο. Εξάλλου ακόμη αυτό, το αναγνώριζε προς τιμήν του και το έλεγε  και ο κος Σπυράκος, αλλά το σημείωνε και ο κος Παππάς.

Απόδειξη όμως, ότι τελικά σωστά έπραττα, φάνηκε από την άμεση υποχώρηση του Βασίλη Ιωάννου αμέσως μετά την ανακοίνωση Γιάπρου. Ενός αυτοδιοικητικού που είχε από καιρό ετοιμαστεί για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Είχε έτοιμο συνδυασμό αλλά κατάλαβε αμέσως  ότι θα ήταν καταστροφικό για την παράταξη του, η κάθοδος με αντίπαλο τον Βασίλη Γιάπρο.

Συνδημότισσες και Συνδημότες μου,

Αγαπάω την πόλη μου και ήθελα και θέλω να αλλάξει. Ο Κος Γιάπρος ενέπνευσε όλους μας με την δυναμική του, τον  έρωτα και το πάθος για την πόλη μας. Και τελικά έγινε πραγματικότητα η απαίτηση αυτή του κόσμου και ξημέρωσε η υποψηφιότητα του. Δεν νιώθω ότι το κατάφερα  εγώ… Όλοι μαζί το καταφέραμε με την δέουσα αγάπη που αγκαλιάσαμε την πιθανή υποψηφιότητα του.

Επειδή όμως πρέπει να σταματήσει για όλους μας αλλά και γι αυτόν τον ίδιο, όλο αυτό που γίνεται καθημερινα, που κάποιοι εκεί έξω, ανοίγοντας τον προσωπικό τους οχετό, και στοχοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις, και στιγματίζοντας αξίες και αρχές μιας ζωής και επειδή όλοι γνωριζόμαστε σε αυτή την πόλη,  ζητείτε από τον Βασίλη Γιάπρο να μιλήσει ξεκάθαρα για τους λόγους που ήταν πέρα και έξω από την θέληση του και δεν του επέτρεπαν να κατέλθει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οφείλει μια εξήγηση στους μεγαλυτέρους, που ξαφνικά… προδόθηκαν τα όνειρα τους για αυτή την πόλη… οφείλει μια εξήγηση στη γενιά του που το όραμα της ζητούσε δικαίωση… οφείλει μια εξήγηση στα νέα παιδιά που τσαλαπατήθηκε η ελπίδα, το χαμόγελο και ο αυθορμητισμός τους… οφείλει μια εξήγηση σε όλους αυτούς που προσμονούσαν τόσο καιρό, το καινούργιο και το ελπιδοφόρο… οφείλει μια εξήγηση, σε όλους αυτούς που στηρίξανε και βοηθήσανε την υποψηφιότητα του και εν κατακλείδι… μια εξήγηση σε όλο αυτόν τον κόσμο που πίστεψε σε αυτόν…

Είναι γεγονός, ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξουμε Πόλη… αγαπάμε αυτή την Πόλη και είμαστε δεμένοι μαζί της για πάντα… γιατί εδώ γεννηθήκαμε, εδώ μεγαλώσαμε, εδώ φτιάξαμε οικογένεια, εδώ επιχειρούμε και ζούμε με τα χρώματα και  τις αισθήσεις που μας προσφέρει καθημερινά αυτή η Πόλη… αλλά δυστυχώς, φαίνεται, για μία ακόμη φορά… ότι δεν θα αλλάξει αυτή η Πόλη… και την ευθύνη αυτή τη φορά, την έχει αυτός που δήλωνε….ότι έχει σχέση έρωτα και πάθους με αυτήν… .

Τέλος, εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους για την αυριανή  ημέρα, Ημέρα της μεγαλύτερης Θεομητορικής εορτής του χρόνου, τα Εισόδεια της  Θεοτόκου μας και επίσης εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Πολιτικό Προσωπικό! Σας ευχαριστούμε που δίνετε ψυχή και σώμα, για να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς… και το κυριότερο… ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ… ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Νίκος  Τζίμας
Πρόεδρος  ΝΟΔΕ  ΝΔ  Πρέβεζας”

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 21 Νοεμβρίου 2018 11:29:07 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας