«Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με πολιτικές, τακτικές που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν τον τόπο μας στην υπανάπτυξη και τον μαρασμό» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Ανάπτυξη Τώρα» με επικεφαλής τον Γιώργος Νίτσα.
Στην ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, γίνεται λόγος για αίτημα να συναντηθούν οι επικεφαλής των παρατάξεων και να στηρίξουν ένα διεκδικητικό πλαίσιο για τα κάστρα και τα στρατόπεδα, ενόψει της επίσκεψης Παναγιωτόπουλου στην Πρέβεζα, κάτι που όπως υπογραμμίζεται, δεν έγινε.
Στην ίδια ανακοίνωση, τίθενται επίσης θέματα όπως το μεταναστευτικό και τα κέντρα φιλοξενίας. Οι περιοχές που έχουν ιδρυθεί «έχουν υποβαθμιστεί και έχουν υποστεί καθίζηση στον τουρισμό», όπως συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία τίθεται και το ερώτημα με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Θεοδωρικάκου στην Πρέβεζα «θα είναι οξύμωρο αν εκτιμήσουμε ότι ετέθη από τον υπουργό στον δήμαρχο ζήτημα κλειστού κέντρου μεταναστών και προσφύγων σε κάποιο σημείο της Πρέβεζας;».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η αποκομμένη από συνδέσεις με τους μεγάλους οδικούς άξονες Πρέβεζα, έχει επί σειρά ετών ένα πλαίσιο διεκδικήσεων για αξιοποίηση των στρατοπέδων και κάστρων.
Η παράταξή «Ανάπτυξη Τώρα» δια του επικεφαλής της Γιώργου Νίτσα, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ζήτησε να συναντηθούν οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και να στηρίξουν ένα διεκδικητικό πλαίσιο για τα κάστρα και τα στρατόπεδα της περιοχής μας.
Αυτή η συνάντηση δεν έγινε δυστυχώς ποτέ, παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου κ. Γεωργάκου, για το αντίθετο.
Το μεταναστευτικό και τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών είναι ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα την περιοχή μας, έχοντας ως απτά παραδείγματα τα νησιά που υπάρχουν τέτοια κέντρα και έχουν υποβαθμιστεί και έχουν υποστεί καθίζηση στον τουρισμό.
Πρόσφατα είχαμε την επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου στην Πρέβεζα και σε κλειστές πόρτες με τον δήμαρχο Πρέβεζας θα είναι οξύμωρο αν εκτιμήσουμε ότι ετέθη από τον υπουργό στον δήμαρχο ζήτημα κλειστού κέντρου μεταναστών και προσφύγων σε κάποιο σημείο της Πρέβεζας;
Αν όντως έχει συμβεί γιατί ο δήμαρχος Πρέβεζας δεν ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο αλλά και τους δημότες Πρέβεζας, για το περιεχόμενο της συνομιλίας ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Θεοδωρικάκο;
Η Πρέβεζα και η ευρύτερη παραθαλάσσια περιοχή μας, δεν είναι δυνατόν να συμβιβαστεί με την προδιαγραμμένη υποβάθμισή της.
Η ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» δεν κάνει βήμα πίσω από όλα όσα αξίζει και δικαιούται η περιοχή μας και έχει στερηθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Απαιτούμε, σύνδεση της περιοχή μας με τους μεγάλους οδικούς άξονες, απαιτούμε κίνητρα για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.
Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με πολιτικές, τακτικές που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν τον τόπο μας στην υπανάπτυξη και τον μαρασμό.
Δεν φοβόμαστε για όλα αυτά που θα γίνουν για μας χωρίς εμάς, αλλά θα αντισταθούμε και δεν θα επιτρέψουμε να πληγεί ο τουρισμός και η Ανάπτυξη του τόπου μας. Από μας ενέργειες που θα υποβαθμίσουν τον τόπο μας, δεν είναι ανεκτές! Καλούμε όλους τους δημότες και Δημότισσες Πρέβεζας σε εγρήγορση σε έναν αγώνα για μας, για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές του τόπου μας. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
Τελευταία ενημέρωση 7 Φεβρουαρίου 2020 14:20:20 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.