Θεσπρωτία: Με απειλή μαχαιριού τους πήραν χρήματα και κινητά – Άγρια συμπλοκή και 9 συλλήψεις

Ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις περί όπλων και αλλοδαπών, οι κατηγορίες
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-ΒΡΑΔΥ
Φωτό: © MAGICFOCUS
News Room18 Δεκεμβρίου, 2021 13:500
Ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις περί όπλων και αλλοδαπών, οι κατηγορίες

Συνελήφθησαν χθες αργά το βράδυ στο Ασπροκκλήσι  Θεσπρωτίας 9 συνολικά αλλοδαποί από δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο μετά από ενημέρωση για επεισόδιο που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την προανάκριση προέκυψε ότι νωρίτερα, ένας από τους συλληφθέντες, 35 ετών, μαζί με ακόμη τρεις άγνωστους συνεργούς του, εισήλθαν σε σπίτι που διέμεναν 5 από τους συλληφθέντες και με την απειλή μαχαιριών, τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό -520- ευρώ, 3 κινητά τηλέφωνα και ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι παθόντες, μαζί με τους υπόλοιπους 3 συλληφθέντες, οι οποίοι διαμένουν σε παρακείμενο σπίτι, πρόλαβαν και ακινητοποίησαν τον 35χρονο πριν διαφύγει και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ ανέκτησαν το ένα κλεμμένο κινητό.

Στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των -550- ευρώ, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 18 Δεκεμβρίου 2021 14:09:00 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας