Ένα e-mail που φέρεται να στάλθηκε από τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Πρέβεζας, έφτασε στο pamepreveza.gr ενώ κοινοποιήθηκε και σε άλλες ηλεκτρονικές εφημερίδες.
Το e-mail εμφανίζει ως αποστολέα τον Λάζαρο Πιπιλίδη και στο κείμενο εμπλέκει τον Δήμο Πρέβεζας (νέα και απερχόμενη Δημοτική Αρχή), το πρωτάθλημα κωπηλασίας που έγινε στα Γιάννενα και εταιρία ναυαγοσωστικής κάλυψης.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Πιπιλίδη, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του και δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν είναι ο ίδιος ο αποστολέας.
Από αυτό προκύπτει πως κάποιος, θέλοντας να προσδώσει στο κείμενο την απαραίτητη σοβαρότητα και προσοχή, χρησιμοποίησε το όνομα του πρώην Αντιδημάρχου.
Σε τέτοιες περιπτώσεις σαφώς και δεν θα δημοσιευθεί το περιεχόμενο της επιστολής, το οποίο βρίσκεται στην διάθεση κάθε αρχής εφόσον ζητηθεί, μιας και στην προκειμένη φαίνεται να πρόκειται για πλαστοπροσωπία.
PAMEPREVEZA NEWSROOM
Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:37:24 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.