Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας στην Πρέβεζα

Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου
News Room26 Σεπτεμβρίου, 2019 11:450
Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας στην Πρέβεζα_5e04f4819d2eb.jpeg
Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας (World Maritime Day) προσδιορίστηκε από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (IMO) να εορταστεί για φέτος σήμερα 26 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη.

Το θέμα του φετινού εορτασμού είναι «Ενισχύοντας το ρόλο της γυναίκας στη ναυτιλιακή κοινότητα».

 Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, «τα πλοία, που θα βρίσκονται στον λιμένα μας, την εν λόγω ημέρα, θα είναι σημαιοστολισμένα ή φωταγωγημένα, ενώ στο μέτρο του δυνατού, θα γίνουν διαφωτιστικές ομιλίες στα πληρώματα των πλοίων για το σκοπό του Εορτασμού και για τη συνεισφορά του ΙΜΟ στη βελτίωση των επιπέδων ασφαλείας των πλοίων».

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:36:22 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares