Από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου, για συμμετοχή του σε δύο υποθέσεις πλαστογραφίας και απάτης.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος κατηγορούμενος, την 30-06-2019 και την 01-07-2019 στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και τη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας, εξαπάτησε δύο ιδιοκτήτριες επιχειρήσεων, όπου στα πλαίσια εμπορικής συναλλαγής, τους παρέδωσε αντίστοιχα δύο επιταγές, συνολικής ονομαστικής αξίας (16.520) ευρώ, με φερόμενο εκδότη τον ίδιο, οι οποίες όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ήταν πλαστές.
Σημειώνεται ότι, ο 24χρονος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις πλαστογραφίας και απάτης που διαπράχθηκαν με τον ίδιο τρόπο, σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:35:53 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.