Ζωήρεψε η αγορά στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας σήμερα αφού δεκάδες μαθητές και μαθήτριες πλημμύρισαν τους δρόμους της.
Ο λόγος, ο στολισμός των χριστουγεννιάτικων δέντρων που τοποθέτησε ο Δήμος σε 11 σημεία.
Τα παιδιά μαθητές και μαθήτριες δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της πόλης ανέλαβαν να στολίσουν τα δέντρα δίνοντας μια ξεχωριστή, γιορτινή νότα στην αγορά, με τα μικρότερα παιδιά να ψάλουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος εθελοντισμού του Δήμου Λεωνίδας Αργυρός, επισκέφθηκε τα σημεία όπου έγιναν στολισμοί κι ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Δήμου.
Επεσήμανε δε ότι οι γιορτινές δράσεις του Δήμου θα συνεχιστούν με επίκεντρο το Χριστουγεννιάτικο Χωριό το οποίο ετοιμάζεται “πυρετωδώς” να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους του φίλους.
Τελευταία ενημέρωση 9 Δεκεμβρίου 2022 12:55:32 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.