Χωρίς πρόβλεψη για πάρκινγκ την ημέρα της Γιορτής της Σαρδέλας

Δεν φτάνει λοιπόν να λες πως είσαι smart πρέπει και να το δείχνεις!!
ΓΙΟΡΤΗ-ΣΑΡΔΕΛΑΣ-2017
News Room25 Αυγούστου, 2022 13:230
Δεν φτάνει λοιπόν να λες πως είσαι smart πρέπει και να το δείχνεις!!

Αδιάβαστος, ανοργάνωτος, αδιάφορος, φαίνεται πως εμφανίζεται για μια ακόμη φορά ο Δήμος Πρέβεζας, στο να προλάβει ζητήματα που μόνο δυσφήμιση θα προκαλέσουν.

Και φαίνεται πως ο smart Δήμος, παρά την εξυπνάδα του, δείχνει και τη “χαζομάρα” του.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό την Κυριακή 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί, μετά από δύο χρόνια, η Γιορτή της Σαρδέλας στην Πρέβεζα.

Η γιορτή θα γίνει στο χώρο του πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία, όπως και τα προηγούμενα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα το Λιμεναρχείο έκανε γνωστά κυκλοφοριακά μέτρα που αφορούν από το πρωί τα Κυριακής την απαγόρευση εισόδου στο πάρκινγκ και από το απόγευμα την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Σπηλιάδου.

Ωστόσο από τον Δήμο, δεν προβλέφθηκε το εξής σημαντικό, ή τουλάχιστον δεν ανακοινώθηκε ακόμα.

Το που θα παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους οι επισκέπτες.

Εάν κρίνουμε από τις τελευταίες μέρες, τόσο το πάρκινγκ όσο και ο χώρος έως το λιμάνι γεμίζουν από αυτοκίνητά.

Το τι θα συμβεί εάν υποθέσουμε διατηρηθεί το ίδιο ενδιαφέρον και που θα παρκάρουν τα οχήματά τους οι επισκέπτες, άγνωστο.

Η ιστοσελίδα μας δέχθηκε ερωτήσεις από άτομα που σκοπεύουν να έρθουν από γειτονικούς νομούς το βράδυ της Κυριακής. Όλοι εξέφρασαν την απορία εάν θα μπορέσουν να παρκάρουν, διότι τις προηγούμενες χρονιές αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα, ενώ μια οικογένεια επέστρεψε στην πόλη της.

Καλό είναι λοιπόν να διοργανώνονται εκδηλώσεις μεγάλης ανταπόκρισης αλλά θα πρέπει να υπάρχει και η οργάνωση αλλά και η ανάλογη μέριμνα για τις διευκολύνσεις που θα παρέχονται στους επισκέπτες.

Τα αρνητικά σχόλια εξάλλου στα social αναφορικά με την αδιαφορία του Δήμου αλλά και το γεγονός πως δεν έχει ανακοινωθεί εάν θα ανοίξει έστω για εκείνη τη μέρα το στρατόπεδο του Αγ. Ανδρέα, πολλά και σίγουρα δεν τιμούν τις τοπικές αρχές, Δήμο και Περιφέρεια.

Δεν φτάνει λοιπόν να λες πως είσαι smart πρέπει και να το δείχνεις με έργα…

 

 

Τελευταία ενημέρωση 25 Αυγούστου 2022 13:23:01 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας