Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε Νεκρομαντείο και Κάστρο Πάργας
Φωτό: EUROKINISSI © / ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Από το Θεατρικό Εργαστήρι Πάργας “Η Αυλαία”
News Room9 Αυγούστου, 2022 18:240
ΚΑΣΤΡΟ-ΠΑΡΓΑ-EUROKINISSI-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Από το Θεατρικό Εργαστήρι Πάργας “Η Αυλαία”

Ο Δήμος Πάργας στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αυγούστου σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι Πάργας “Η Αυλαία”, παρουσιάζει τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μουλιάκου, την Τετάρτη 10/08 στις 21.30 στο Κάστρο της Πάργας και το Σάββατο 13/08 την ίδια ώρα στο Νεκρομαντείο.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν σε δυο από τα ομορφότερα αρχαιολογικά μνημεία και σε ένα μαγικό περιβάλλον που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το διαχρονικό έργο του Αριστοφάνη δοσμένο μέσα από  μια ιδιαίτερη ματιά.

Η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό και γίνονται με την παραχώρηση των χώρων από την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 9 Αυγούστου 2022 18:24:13 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares