Πρέβεζα: Έψαχναν τον άτυχο 48χρονο, είχε παρασυρθεί από τα κύματα

Σώθηκε ο φίλος του που κολυμπούσαν παρέα
ΠΝΙΓΜΟΣ-ΡΙΖΑ-1
Φωτό ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
News Room1 Αυγούστου, 2022 13:360
Σώθηκε ο φίλος του που κολυμπούσαν παρέα

Ένα τραγικό γεγονός σημειώθηκε εχθές στην θαλάσσια περιοχή των Ριζών στην Πρέβεζα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ένας 48χρονος δυστυχώς έχασε τη ζωή του στην θάλασσα, ενώ ο φίλος του που κολυμπούσαν παρέα διασώθηκε από λουόμενο που προσέτρεξε σε βοήθεια.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Κυριακής και σύμφωνα με τα όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στο PREVEZANEWS, εκείνη την ώρα ο κυματισμός ήταν μεγάλος.

Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, οι δύο άντρες φέρεται να παρασύρθηκαν από τα κύματα τα οποία τους οδηγούσαν προς τα βράχια στα Ριζά.

Λουόμενοι αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και προσέτρεξαν σε βοήθεια. Νεαρός κατάφερε και διέσωσε τον έναν άντρα βοηθώντας τον να βγει στην ακτή. Ωστόσο τον 48χρονο δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα, από ψαρά που είχε προστρέξει σε βοήθεια, πίσω από τα βράχια όπου είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα.

Φωτό ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αμέσως τον παρέλαβε φουσκωτό που τον μετέφερε στο λιμάνι της Λυγιάς όπου ανέμενε και ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου αναφέρει:

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία «ΛΥΓΙΑ» Πρέβεζας, 48χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 1 Αυγούστου 2022 13:39:36 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας