
Στις εκδηλώσεις τιμής για την 196η Επέτειο Έξοδο του Μεσολογγίου έδωσαν το «παρών» σύλλογοι και φορείς από όλη τη χώρα, μεταξύ αυτών και από την Πρέβεζα, που ξεκίνησαν το Σάββατο του Λαζάρου και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή των Βαΐων.
Τον Δήμο Πρέβεζα εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Δαρδαμάνης, ενώ συμμετείχαν το Χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας, ο Σύλλογος Μικρασιατών και Ποντίων Πρέβεζας και άγημα της ΑΕΝ Ηπείρου.
Ο κ .Δαρδαμάνης παραβρέθηκε στον Μεγάλο Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος και στην λιτανευτική πομπή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, κ. Δαρδαμάνης εξέφρασε την βαθιά του συγκίνηση για την παρουσία του στις εκδηλώσεις μνήμης για ένα γεγονός που σημάδεψε τον αγώνα των Ελλήνων για την Ελευθερία και έγινε παγκόσμιο παράδειγμα γενναιότητας και αυτοθυσίας μαζί με τις Γυναίκες του Ζαλόγγου, τους Σουλιώτες και τους χιλιάδες αγωνιστές και αγωνίστριες που έγραψαν με το αίμα τους τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας της πατρίδας μας.
Τελευταία ενημέρωση 18 Απριλίου 2022 15:58:27 από News Room