Γεωργάκος: Από τους βασικούς τουριστικούς “πυλώνες” η Δ.Ε. Ζαλόγγου

Κοπή πίτας για τους εργαζόμενους στον Δήμο Πρέβεζας σε κάθε Δημοτική Ενότητα
PREVEZANEWS-G-149
News Room31 Ιανουαρίου, 2022 15:400
Κοπή πίτας για τους εργαζόμενους στον Δήμο Πρέβεζας σε κάθε Δημοτική Ενότητα

Όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο Πρέβεζας:

Το έθιμο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό του θα τηρήσει φέτος ο Δήμος (μετά από δύο χρόνια “απουσίας” λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία).

Για την αποφυγή συνωστισμού και την τήρηση των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν θα κοπεί μια πίτα για όλους τους εργαζόμενους αλλά σε κάθε Δημοτική Ενότητα .

Η αρχή έγινε από την Δ.Ε Ζαλόγγου όπου η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Σαριάνογλου και του προσωπικού.

Οι δυο τους αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά με τους υπαλλήλους εκφράζοντας την προσδοκία αυτή να είναι η τελευταία χρονιά της παρατεταμένης υγειονομικής κρίσης.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος απευθυνόμενος στο προσωπικό , επεσήμανε τις προσπάθειες που κατέβαλε σύσσωμος ο Δήμος στα δύσκολα αυτά χρόνια για να προστατεύσει τη δημόσια υγεία αλλά και να εξυπηρετήσει τους δημότες σε ζητήματα κοινής καθημερινότητας καθώς και προσωπικών τους αναγκών,  δημιουργώντας μια “ομπρέλα” προστασίας ειδικά για τις ευάλωτες ομάδες.

Ο κ. Γεωργάκος επεσήμανε ότι οι υπηρεσίες δεν σταμάτησαν ούτε μια μέρα να εργάζονται για τη διεκδίκηση και την υλοποίηση σημαντικών έργων.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δε η Δ.Ε Ζαλόγγου με την υλοποίηση των μεγάλων έργων ύδρευσης και αποχέτευσης που θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις μοναδικές παραλίες αλλά και το πανέμορφο “ορεινό” κομμάτι της, θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια έναν από τους βασικούς τουριστικούς “πυλώνες” όχι μόνο για την Ήπειρο αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

“Ο Δήμος έχει ακόμη να πετύχει πολλά κι εμείς εργαζόμαστε με όλες τις δυνάμεις για τον σκοπό αυτό” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος χαρακτηρίζοντας το προσωπικό ως ένα σημαντικό “κομμάτι” της προσπάθειας αυτής.

Τις επόμενες ημέρες αντίστοιχες εκδηλώσεις κοπής πίτας θα πραγματοποιηθούν στη Δ.Ε Λούρου και Δ.Ε Πρέβεζας.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 31 Ιανουαρίου 2022 15:40:45 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας