
Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος.
Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, το τεστ που υποβλήθηκε βγήκε θετικό.
Ήδη μπήκε σε καραντίνα η οποία θα διαρκέσει πέντε μέρες, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο τον κ. Γεωργάκο, ο οποίος τονίζει πως έχει κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου η οποία “αποτελεί το Α και το Ω για την ήπια νόσηση που περνώ”.
Η ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
“Δεν ξέρω ακόμα από πιο γράμμα της αλφαβήτου είναι η μετάλλαξη στο θετικό μου test για COVID που πραγματοποίησα σήμερα -παρόλο τα συνεχή αρνητικά μέχρι εχθές- , αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η τριπλή δόση εμβολίου που έκανα αποτελεί το Α και το Ω για την ήπια νόσηση που περνώ.
Δήμαρχος σε πενθήμερη καραντίνα μεν σε άλλο κανάλι, αλλά Δήμαρχος συνεχώς «παρών» δε και από αύριο στις επάλξεις και στις διεργασίες, με τηλεργασία και τηλεδιασκέψεις μέσω webex και στην άμεση ενημέρωση αιτημάτων Δημοτών μέσω Novoville με τους συνεργάτες και το προσωπικό του Δήμου.
Καλή εβδομάδα σε όλους με υγεία και να τηρείτε τα μέτρα ευλαβικά αλλά και καλώ να εμβολιαστούν ακόμα και οι τελευταίοι που απομένουν στον τόπο μας που είναι πρώτος στην Ελλάδα .
Εύχομαι το κύμα αυτό να περάσει με ασφάλεια χάρη στον υψηλό εμβολιασμό ώστε τα μόνα επόμενα κύματα να είναι τα δροσερά και ευχάριστα, αυτά που θα χαρούμε στις ασφαλείς και υπέροχες παραλίες μας στην Πρέβεζα”.
Τελευταία ενημέρωση 2 Ιανουαρίου 2022 21:26:50 από News Room




