Πρέβεζα: Δράση ενημέρωσης Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών και Κοιν. Παντοπωλείου
Φωτό: FREEPIK

Δια ζώσης συνάντηση των δύο δομών
News Room20 Δεκεμβρίου, 2021 11:470
ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΑΡΑΘΥΡΟ
Δια ζώσης συνάντηση των δύο δομών

Η διαπίστωση της συνεχώς αυξανόμενης έμφυλης βίας, ιδίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας, λαμβάνοντας μάλιστα συχνότερα πλέον την πιο ακραία μορφή της, αυτή της γυναικοκτονίας, που παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες σε παγκόσμια κλίμακα προς εξάλειψη κάθε μορφής βίας, εξακολουθεί να αποτελεί δεύτερη πανδημία, ώθησε το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών θυμάτων βίας ή και πολλαπλών διακρίσεων στο πλαίσιο επιδίωξης μιας ευρύτερης πληροφόρησης των πολιτών του δήμου Πρέβεζας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιοχής.

Στις 17/12/21, σε μια δια ζώσης συνάντηση των δύο δομών πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την βέλτιστη και πληρέστερη παροχή δωρεάν κοινωνικής, ψυχολογικής, νομικής και εργασιακής συμβουλευτικής στις ωφελούμενες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την διανομή σχετικού έντυπου υλικού κατά την διανομή αναγκαίων υλικών αγαθών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο προς ευπαθή νοικοκυριά, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση και αποσαφήνιση των παραπάνω παροχών του Συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Πρέβεζας προς κάθε γυναίκα θύμα έμφυλης βίας ή και πολλαπλών διακρίσεων.

Δ.Τ.

 

Τελευταία ενημέρωση 20 Δεκεμβρίου 2021 11:47:26 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares