Στο κολυμβητήριο Πρέβεζας ο ετήσιος έλεγχος γνώσης κολύμβησης σπουδαστών της ΑΕΝ

Η ανακοίνωση του Δήμου Πρέβεζας
PREVEZANEWS-F-72
News Room11 Ιουνίου, 2021 15:570
Η ανακοίνωση του Δήμου Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας ο ετήσιος έλεγχος γνώσης κολύμβησης των σπουδαστών/στριών της ΑΕΝ Ηπείρου παρουσία τριμελούς επιτροπής από την  ΑΕΝ/Ηπείρου την οποία αποτελούσαν ο Διοικητής της ΑΕΝ Πλοίαρχος Λ.Σ Παύλος Τιφτικίδης, ο Διευθυντής Σπουδών Πλοίαρχος ΑΕΝ Παντελεήμων Κίκερης και ο Σημαιοφόρος Λ.Σ Ευάγγελος  Κόνης.

Οι σπουδαστές/στριες υποβάλλονται σε υποχρεωτικό έλεγχο γνώσης κολύμβησης πριν την πραγματοποίηση του πρώτου εκπαιδευτικού ταξιδιού (εξάμηνο πρακτικής εξάσκησης επί πλοίου).

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Πρέβεζας μετά από πολλά χρόνια καθώς φέτος το κολυμβητήριο ξεκίνησε νωρίς τη λειτουργία του και οι εξετάσεις πλέον πραγματοποιούνται στο εαρινό εξάμηνο και όχι στο χειμερινό όπως ίσχυε με τον προηγούμενο Κανονισμό των ΑΕΝ.

Από τους υπεύθυνους της ΑΕΝ/ΗΠΕΙΡΟΥ τηρήθηκαν σχολαστικά όλα τα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού covid-19 καθώς και τα προβλεπόμενα μέτρα της Γ.Γ.Α. για την χρήση των κολυμβητηρίων, ενώ από τους 70 συμμετέχοντες κρίθηκαν επιτυχόντες οι 57.

Μέχρι και την προηγούμενη χρονιά η συγκεκριμένη εξέταση λάμβανε χώρα σε κολυμβητήριο των Ιωαννίνων ή της Άρτας τα οποία ήταν διαθέσιμα.

Παρόντες ήταν τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος  Γεωργάκος όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δημήτρης Καραμανίδης, οι οποίοι καλωσόρισαν τους σπουδαστές .

Ο  κ. Γεωργάκος  σε δήλωσή του  ανέφερε:

«Με χαρά σήμερα υποδεχόμαστε στις  αναβαθμισμένες  εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου  τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Ακαδημίας Εμπορικού  Ναυτικού Ηπείρου ανταποκρινόμενοι  άμεσα στο αίτημα της Διοίκησης  της Ακαδημίας. Η Πρέβεζα είναι μια πόλη  άρρηκτα δεμένη με την θάλασσα και  τα παιδιά αυτά, τα αυριανά στελέχη του εμπορικού μας ναυτικού , ξεκινούν ουσιαστικά από την πόλη μας   τα ταξίδια τους στις θάλασσες όλου του κόσμου. Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού  Πρέβεζας αποτελεί ένα πολύτιμο κεφάλαιο για  την περιοχή μας και  ο Δήμος πάντα  στέκεται αρωγός  στη λειτουργία της . Εύχομαι σε όλους και όλες να έχουν καλοτάξιδες θάλασσες και να   έχουν πάντα στην καρδιά τους το γαλάζιο της Πρέβεζας».

Δ.Τ.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 11 Ιουνίου 2021 15:57:17 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας